kr2,000

Fotokurs for nybegynnere

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bryne

Hetlandsgata 22

4344 Bryne

Norway

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Vil du lære å ta bedre bilder av barna dine? Lurer du på hvorfor bildene ikke alltid blir slik som du ser for deg? Har du lyst til å ha bedre kontroll på kameraet når du skal fotografere?

Jeg har satt sammen et kurs for nettopp deg! Kurset går over tre dager, to til tre timer per gang, og jeg kommer til å lære deg alt du behøver å kunne for å mestre kameraet du allerede har.

**Kurset går over tre dager**

Tirsdag 30. januar 18:00 - 20:00
Torsdag 1. februar 18:00 - 20:00
Søndag 4. februar 12:00 - 15:00

-Du får tilgang til en lukket gruppe på Facebook med andre likesinnede som har gått på kurs hvor du kan stille spørsmål, vise bilder du har tatt, få inspirasjon og nyttige linker.
- Du får hjemmelekse mellom kursdagene slik at du kan bruke det du har lært i praksis med gjennomgang påfølgende kursdag.
- Du får en gøyal uke hvor du er i et læringsmiljø hvor alle har den samme interessen.
- Du blir kurset av norges mest engasjerte og energiske bryllupsfotograf.

Din betaling er din påmelding.

Du kan betale med kort. Ingen PayPal-konto er nødvendig :)

www.eirikhalvorsen.com

"Et kjekt og innholdsrikt kurs som gav meg mange gode tips til å bli bevisst og ta kontroll over kameraets utallige funksjoner. Eirik gav også mange flotte eksempler fra praksis, og bød på sin kompetanse, noe som gav stor inspirasjon til videre fotografering. Eirik mestret også det at kursdeltakerne hadde ulik erfaring på en god måte. Kurset kan absolutt anbefales!"
- Kristin Austigard, kursdeltaker

"Eg har lært kva knappane på kameraet gjer, snarvegar til å justera utan å måtte gå inn i sjølve menyen og alskens tekniske ting som gjer meg tryggare på å leika meg meir med kameraet. Alt er lov, men det er gildare å bryta reglane når ein kan dei :) Eg gler meg til å øva og leika meg meir med lys, blenderopningar og motiv; intensivt og gildt kurs. Eirik hadde tid til å hjelpa kvar enkelt med deira eige kamera. Eg er særs nøgd og kan anbefala kurset på det varmaste til andre."
- Siri Kartevoll, kursdeltaker"

Veldig kjekt med et så praktisk kurs der vi faktisk bruker og blir kjent med egne kameraer. Gjennom testing av det vi lærte blir det lettere å forstå og huske. Var også inspirerende å høre om måten Eirik tenker og jobber på som fotograf."
- Siv Kristin, kursdeltaker

Eirik Halvorsen er en av norges mest engasjerte bryllupsfotografer som reiser land og strand for å fange folks kjærlighet på sin egen kreative måte. Med sin fryktløse og særegne stil tilfører han noe nytt og spennende i et ellers tradisjonelt marked. Med reisejobber fra Roma til Tromsø og Texas til California og med kunder fra både inn- og utland deler han av sin erfaring som fotograf i dette jordnære og lærerike kurset for aspirerende fotografer.


Billetter refunderes ikke. Kan videreselges til en annen person men da må du kontakte Eirik på hello@eirikhalvorsen.com først.

Share with friends

Date and Time

Location

Bryne

Hetlandsgata 22

4344 Bryne

Norway

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved