Fotogrammetrian ja laserkeilauksen teemapäivä

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tieteiden talo

6 Kirkkokatu

00170 Helsinki

Finland

Event description

Description

Miltä näyttää alamme tulevaisuus teknologioiden murroksessa? - Fotogrammetrian ja laserkeilauksen teemapäivä 10.10.2018

Geodesian ja fotogrammetrian seura ry sekä geoinformatiikan opiskelijayhdistys Poligoni ry järjestävät teemapäivän 10.10.2018 Tieteiden talolla Helsingissä.

Päivä tarjoaa tuoreita näkökulmia laserkeilauksen ja fotogrammetrian uusista mielenkiintoisista sovelluskohteista sekä jo vakiintuneista teknologioista aina droneista tietomallintamiseen.

Luvassa keskusteluja sekä inspiroivia puheenvuoroja startupeilta sekä alamme arvostetuilta asiantuntijoilta niin yrityselämästä, kuin akateemisesta maailmasta. Kahvin ja pullan ohella tapahtumaa säestävät mm. Curious AI, Iceye, Sensible4, Geotrim, buildingSMART Finland ja Nordic Geo Center.

Tapahtuman ohjelma ja tarkemmat tiedot osoitteessa: https://poligoni.ayy.fi/?file=teemapaeivae-2018

Osallistumismaksu on GFS ry:n jäsenille 80 € / hlö ja muille 100 € / hlö sisältäen päivän ohjelman ja kahvitarjoilun. Jos et ole vielä GFS ry:n jäsen, voit liittyä seuran jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä ja osallistua tapahtumaan jäsenhintaan 80 € / hlö.

Poligonin opiskelijajäsenille on tarjolla teemapäivään ilmainen osallistujakiintiö. Nämä opiskelijapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittaudu siis heti!

Teemapäivän tuotto käytetään geodesiaan ja/tai fotogrammetriaan liittyvien opinnäytetöiden vuotuisiin kannustuspalkintoihin.

Terveisin,

Geodesian ja fotogrammetrian seura ry:n johtokunta
Poligoni ry:n hallitus

Date and Time

Location

Tieteiden talo

6 Kirkkokatu

00170 Helsinki

Finland

Save This Event

Event Saved