Free

FORWARD Winterevent 2019: Emiel Maliepaard bij George Marina

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

George Marina

Spaklerweg 10A

1096 BA Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description

Description

FORWARD Winterevent

Emiel Maliepaard
Biseksualiteit: de zichtbaarheidsparadox

bij George Marina

"Meer dan 15 procent van de mannen en vrouwen heeft biseksuele gevoelens, fantasieën of ervaringen."

Dat zijn meer dan 2 miljoen mensen in Nederland. Toch hoor je zelden over biseksualiteit. Emiel Maliepaard promoveerde op 28 augustus 2018 op het eerste Nederlandse onderzoek dat zich volledig richtte op biseksuelen in Nederland en haalde daarmee het landelijk nieuws:

"De b-groep valt er vaak buiten," schreef de NOS. "Biseksualiteit in Nederland zo goed als onzichtbaar," kopte het AD. "Biseksuelen willen niet uit de kast komen," aldus het Parool.

Het is nodig tijd dat er meer aandacht komt voor biseksualiteit. Stichting FORWARD draagt daar graag aan bij. Daarom zijn we verheugd dat Emiel Maliepaard tijdens het Winterevent een keynote speech zal wijden aan het onderwerp.

Emiel Maliepaard is met name geïnteresseerd in de rollen en posities van gender en seksualiteit in de alledaagse activiteiten die het sociale en werkzame leven van mensen vormgeven. Hij heeft o.a. de First European Bisexual Research Conference georganiseerd, een Handreiking Biseksualiteit geschreven, en is hij één van de oprichters van de onafhankelijke bi denk tank.Het winterevent vindt plaats bij George Marina. Een fantastische locatie met sprankelende hapjes en cocktails, en prachtig uitzicht op de Amstel.

Donderdag 7 februari 2019:

  • 18.30 uur: inloop

  • 19.00 uur: keynote speech Emiel Maliepaard

  • ±19.20 uur: aansluitende borrel met hapjes en cocktails

Share with friends

Date and Time

Location

George Marina

Spaklerweg 10A

1096 BA Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved