Gratis

Förstärk ditt hållbarhetsarbete med kärnfull kommunikation

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

ÅF T1

plan 16, lokal Bogseraren

Grafiska vägen 2

Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Företag förväntas idag ta allt större ansvar för miljö, ekonomi och samhälle. Många gör goda insatser - men glömmer att berätta om det för andra.

Välkommen till ett möte där ni får handfasta tips och inspirerande exempel på hur ni kan växla ut ert hållbarhetsarbete till kommunikation som gör avtryck både inom och utom organisationen. Samtidigt som den externa bilden av en ansvarstagande organisation stärks, växer den interna stoltheten och lusten att göra mer.

Amanda Termén, VD & strategisk kommunikationskonsult på Språng Kommunikation, kommer guida oss genom eventet. Språng har mottot: ”Gör ni världen bättre? Berätta det för världen."

Vi får även ta del av hur Heidelberg Cement har arbetat med sin hållbarhetskommunikation genom Karin Gäbel, tidigare Head of Communications.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 19 mars 2019

Deltagare: Seminariet är öppet för alla.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för NMC:s medlemmar.

Bli medlem i NMC! Anmäl ert intresse här.

Avbokning: Vid förhinder ber vi dig att meddela oss så snart som möjligt så att vi kan ge din plats åt någon annan samt anpassa vår beställning av förtäring och dryck.

Webbsändning: Länken till webbsändningen skickas ut två dagar innan seminariet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

ÅF T1

plan 16, lokal Bogseraren

Grafiska vägen 2

Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved