kr50

Foredrag på engelsk: Døden og det Hinsidige

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Litteraturhuset (room Nedjma)

29 Wergelandsveien

0167 Majorstuen

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Foredrag på engelsk ved Christopher Vasey

Døden og det Hinsidige
Ifølge Gralsbudskapet

Døden er ikke den endelige slutten på vår tilværelse, men sjelens overgang til det Hinsidige. Mennesket er ikke bare et fysisk legeme, men en immateriell sjel som tar bolig i et legeme av kjøtt og blod. Når dette dør, lever sjelen videre. Den overlever ødeleggelsen av sitt redskap og går til det Hinsidige, der den fullt bevisst lever videre.

Mange har vanskelig for å godta at det Hinsidige er en realitet. Det står ikke klart for dem hva sjelen er, at den kan leve videre etter at det fysiske legemet har utåndet, og hva det Hinsidige den går til, egentlig er.

I dette foredraget, som er basert på kunnskapen i verket “I Sannhetens Lys – Gralsbudskapet” av Abd-ru-shin vil det bli vist at mange fakta bekrefter at sjelen og det Hinsidige eksisterer. Denne kunnskapen gir oss en bedre innsikt i meningen med våre liv.

Foredragsholder:
Christopher Vasey er fra Sveits, han er naturopat og forfatter av bøker om alternativ medisin og emner innen spiritualitet. Siden 1988 har han skrevet mer enn 30 bøker, som har blitt utgitt på mange språk. Han er også en hyppig brukt foredragsholder.


Adgang: NOK 50,--

Share with friends

Date and Time

Location

Litteraturhuset (room Nedjma)

29 Wergelandsveien

0167 Majorstuen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved