Free

Foredrag: Kontemplativ fotografering

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Interfoto AS

130 Drammensveien

0277 Ullern

Norway

View Map

Event description

Description

Tone Solholm:Kontemplativ fotografering

Ved å fotografere kontemplativt utforsker du den ytre verden og ditt indre landskap samtidig. Det handler mer om å ta imot enn å fange bildene. Bli kjent med en side ved fotografering som ofte er oversett, men som rommer frigjøring fra inngrodde vaner og forventninger. Få innblikk i en tilnærming til det å fotografere som går utover det å jakte på det avgjørende øyeblikket. Det starter med deg og hvordan du velger å møte verden.

Torkil Færø: Kamerakuren

Torkil jobber både som lege, fotograf og workshopholder. Gjennom arbeidet med bilder og pasienter har han erfart at det er de samme metodene vi kan bruke for å bli bedre. I hans foredrag vil du få tips om tankegang og handlemåter som vil gi deg bedre bilder og et bedre liv. Spesielt går dette på hvordan vi konstruktivt kan bruke motstand, frustrasjoner og vanskeligheter.

Om foredragsholderne:

Tone Solholm og Torkil Færø fra Kairos Workshops har hatt gleden av å delta på mer enn 30 fotografiske workshoper med mange av verdens fremste fotografer. De siste årene har de selv holdt over 40 workshoper i 9 land. Tone er utdannet grafisk designer og Torkil Færø er lege. Begge kombinerer sine fagområder med fotografi, som i tillegg til reising er deres felles lidenskap. Sammen driver de Kairos Workshops, som holder fotoworkshoper i inn- og utland. Solholm og Færø har hatt separatutstillinger og deltatt på flere gruppeutstillinger i Norge og internasjonalt. De har skrevet og gitt ut workshopbøkene «Fotografér!» og «Fotografér familien din!», i tillegg til fotobøkene "House Calls", "The Giants´ Living Room", "Song of Seikilos" og "Cinnamon Waves".

Share with friends

Date and Time

Location

Interfoto AS

130 Drammensveien

0277 Ullern

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved