€99 – €299

Forbes CEE Forum 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

InterContinental Bucharest

4 Bulevardul Nicolae Bălcescu

010051 București

Romania

View Map

Event description

Description

Marii actori ai business-ului se întâlnesc la cea de-a cincea ediție a Forumului regional Forbes!

Forbes CEE Forum este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA, alături de lideri internaționali din sfera politică, business și financiară.

Anul acesta, la Forbes CEE Forum, leadership-ul, investițiile, inovația și potențialul noilor tehnologii reprezintă temele principale în jurul cărora experți în domeniu vor dezbate/dialoga.

Ne concentrăm pe temele macroeconomice, dar și pe sectoare de business precum: banking, piața de capital, energie, consumer markets, antreprenoriat, healthcare, digital, educație,responsabilitate socială.

Cu ocazia participării la forumul Forbes CEE 2019 veți lua parte la o serie de dialoguri cu speakeri de renume mondial cu privire la cele mai importante subiecte ce definesc actuala configurație mondială.

Forbes CEE dezbate temele cele mai importante pentru regiune și este o platformă care permite celor prezenți să identifice modele de business care să aducă creștere pe termen lung, sectoare unde trebuie să se îndrepte investițiile, dar și unde să fie canalizate fondurile pentru inovație și cercetare.


Pentru a vedea lista completă a speakerilor vizitați: cee.forbes.roÎnscrie-te acum la Forbes CEE Forum 2019 și devino parte din discuțiile relevante care vor defini peisajul economic actual!


Share with friends

Date and Time

Location

InterContinental Bucharest

4 Bulevardul Nicolae Bălcescu

010051 București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved