Free

FOR SKOLER, GYMNASIER, UNGDOMSSKOLER: Tårnet

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Biografcenter Fotorama

4 Tingvej

8800 Viborg

Denmark

View Map

Event description

Description

Tårnet er en animeret dukkefilm, skrevet og instrueret af den debuterende norske animator og spillefilmsinstruktør Mats Grorud.
I filmen følger vi den 11-årige palæstinensiske pige, Wardi, som bor med hele sin familie i den flygtningelejr, hvor hun er født og opvokset. Hendes oldefar Sidi var en af de første, der flyttede ind i lejren efter at være blevet fordrevet fra sit hjemland i 1948.
En dag giver Sidi nøglen til sit barndomshjem til Wardi, der nu tror, at oldefaren har mistet alt håb om at vende hjem. Derfor begynder hun at lede efter sin oldefars tabte håb i flygtningelejren.

'Tårnet' er en animeret dukkefilm, skrevet og instrueret af den debuterende norske animator og spillefilmsinstruktør Mats Grorud. Filmen fortæller på humoristisk vis om Israel-Palæstina-konflikten, og om hvordan mennesker formår at skabe en meningsfyldt hverdag i en verden af kaos.

Efter filmvisningen vil instruktør Mats Grorud og hans ven Abu Hassan, som har været til stor inspiration for filmen, holde en Q&A, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål om filmen.

Filmvisningen henvender sig til: Udskoling, Ungdomsskoler og gymnasier
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk
Share with friends

Date and Time

Location

Biografcenter Fotorama

4 Tingvej

8800 Viborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved