Follow the Money/Ndiq Paratë – Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor
Free
Follow the Money/Ndiq Paratë – Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor

Follow the Money/Ndiq Paratë – Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrup...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Protik ICT Resource Center

Rruga Papa Gjon Pali II

Tirana

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

AIS një organizatë joqeveritare e njohur si promotore e Open Data Albania për Shqipërinë po realizon një cikël Tryezash Workshop dhe Forum, me titull Follow the Money / Ndiq Paratë. Takimi i parë i këtij cikli u mbajt në datën 26 Tetor dhe u diskutua mbi Prokurime Publike, Tendera dhe Kontrata të Sektorit Shëndetësi.

Me dëshirën për të forcuar rolin e medias në cështje të transparencës, llogaridhënies dhe anticorrupsionit, AIS fton gazetarët të aplikojnë për tu përzgjedhur për eventin e dytë me temë Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor. Në këtë takim do të trajtohen cështje që lidhen me ligjin zgjedhor, praktikën, defekte të shfaqura dhe element të pandërshkueshmërisë për korrupsionin zgjedhor.

Follow the Money, takimi i dytë do të mbahet në datën 8 dhjetor në vigjilje të ditës ndërkombëtare të antikorrupsionit
The Albanian Institute of Science (AIS), a non-Governmental organization known as a promoter of Open Data Albania, is organizing a series of Roundtables, Workshops, and Foraon “Follow the Money”. The first meeting of this cycle was held on 26 October on Public Procurement, Tenders, and Contracts in the Health Sector.

In order to strengthen the role of the media in issues of transparency, accountability, and anti-corruption, AIS invites journalists to apply for participation in the second event on “Financing of Electoral Subjects and Electoral Corruption”. The meeting will address issues related with the electoral law, practice, shortcomings, and elements of impunity regarding electoral corruption.

The second meeting on “Follow the Money” will take place on 8 December on the eve of the International Anti-Corruption Day.

Share with friends

Date and Time

Location

Protik ICT Resource Center

Rruga Papa Gjon Pali II

Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved