Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Courtyard by Marriott

Rålambshovsleden 50

11219 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Årets programkonferens för samverkansprogrammet Förnybara drivmedel och system har titeln Flera filer mot framtidens drivmedel.

År 2030 ska Sveriges fordonsflotta vara fossiloberoende. Det kommer att kräva en omställning till fossilfria och energieffektiva fordon, ett transporteffektivt samhälle och ökad användning av förnybara bränslen. Omställningen rymmer stora möjligheter, men också risker och fallgropar. Det innebär att frågeställningarna är komplexa och kräver ett systemperspektiv. Valet av de rätta lösningarna måste baseras på bästa tillgängliga kunskap.

Välkommen att delta i en dag full av presentationer och diskussioner kring aktuella systemperspektiv på frågeställningar om möjligheterna att ytterligare öka produktionen så väl som användningen av förnybara drivmedel i Sverige. Moderator: Jakob Lagercrantz. Programmet uppdateras kontinuerligt. Den senaste versionen hittar du här.

Vi ger också chans och utrymme till att presentera konkreta projektidéer och nätverka med möjliga framtida samarbetsparter under momentet Pitch & match (separat anmälan här).

Konferensen är en mötesplats för att hämta inspiration, finna nya projektidéer och affärsmöjligheter och diskutera hur vi tillsammans når målet om en fossilfri fordonsflotta. Den vänder sig till forskare, industriaktörer, beslutsfattare, tjänstemän och andra inom akademi, institut, industri, produktion, distribution, myndigheter, kommuner och regioner som arbetar med alla aspekter av utveckling, produktion, användning av och omställning till hållbara förnybara drivmedel. Anmäl dig idag för att säkra en plats!

Konferensen samarrangeras årligen av Energimyndigheten och f3 Svenskt kunskapscentrum för förnybara drivmedel inom ramen för samverkansprogrammet Förnybara drivmedel och system.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Courtyard by Marriott

Rålambshovsleden 50

11219 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved