€15

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Big Building

Achterweg 1

9725 BM Groningen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

TOGETHER FOR AN MS-FREE WORLD

1 op de 1000 mensen hebben de hersenziekte Multiple Sclerose. In de toekomst zal een MS-vrije wereld mogelijk zijn door bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van deze ziekte. Door diverse sportevents te organiseren wordt geld opgehaald om dit doel te kunnen bereiken. FitFeest is een van deze initiatieven, waarbij de netto-opbrengst ten goede komt aan de strijd tegen MS! Kom in beweging tegen MS tijdens FitFeest Groningen 2017: sports at night op een bijzondere locatie.OVER FITFEEST

Uit een samenwerking tussen Grunn MoveS - lokale partner van de landelijke organisatie MoveS - en marketingbureau Clue Creative branding uit Groningen is FitFeest ontstaan. MoveS en Grunn MoveS organiseren met diverse vrijwilligers en bedrijven die belangeloos bijdragen, sportieve evenementen in de strijd tegen MS. Voorbeelden hiervan zijn het beklimmen van de Mont Ventoux in Frankrijk en een summer workout op de trappen van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Dit inspireerde ons (Clue Creative en Grunn Moves) om in samenwerking met vele lokale partners, bedrijven en enthousiaste vrijwilligers FitFeest te organiseren.


FitFeest vindt plaats in The Big Building in Groningen. Een industriële locatie waar vroeger een postsorteercentrum was gevestigd. Momenteel huisvesten zich hier, naast deze bijzondere evenementenruimte, diverse lokale ondernemers die samen de TBB community vormen.


Doormiddel van ticketverkoop, bijdragen van sponsoren en overige initiatieven die ontstaan voorafgaand en tijdens FitFeest willen we zoveel mogelijk geld inzamelen om een MS-vrije wereld mogelijk te maken.


Meer informatie over het onderzoek naar de strijd tegen MS kun je vinden via MoveS en GrunnMoveS. Voor contact met betrekking tot het evenement FitFeest (organisatie, sponsoring, etc.) kun je contact opnemen met Clue Creative door het formulier onderaan de website in te vullen.


FAQs

Hoe bereik ik het evenement?

The Big Building zit direct achter het station, sterker nog, vanuit de hal waar we gaan sporten zijn de treinen goed te zien. Bij aankomst met de bus of trein loop je de blauwe brug over en ga je naar rechts. Je loopt dan op The Big Building af.


Parkeren is vanaf 18:00 gratis op vrijdag, dus parkeren rondom het gebouw is mogelijk.


Wat gebeurt er met de opbrengst?

100% van het opgehaalde geld wordt gedoneerd aan de stichting MoveS.


Moet ik een (geprint) ticket meenemen?

Ja, zonder ticket kunnen we je helaas niet toelaten tot het evenement. Je kunt het ticket zowel digitaal als uitgeprint aan de organisatie tonen.Waar kan ik meer informatie vinden?

Op onze website: www.fitfeest.nl

Share with friends

Date and Time

Location

The Big Building

Achterweg 1

9725 BM Groningen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved