Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

København Zoo

32 Roskildevej

Auditoriet - Hovedindgangen

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Event description
ZOO sætter fokus på bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer. Forskere, fiskere og formidlere tager os med under overfladen.

About this Event

Havet omkring os er under pres. Overfiskeri og fiskemetoder til et øget forbrug for Verdens voksende befolkning, forurening og klimaforandringer er med til at presse fiskebestande, arter og deres levesteder til det yderste, og nogle arter er allerede på kanten af deres fortsatte eksistens. Vi kender dem godt, tunfisken og ålen og alle de andre, men hvis de fortsat skal være arter hvorfra der kan forbruges, så er tidspunktet nok kommet til at spørge: er fisk for evigt?

Zoologisk Have i København sætter de næste 2 år fokus på en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer. Sammen med den europæiske zooorganisation EAZA starter vi kampagnen.

FISK FOREVER? (Which fish?) hvor vi sætter fokus på havets fascinerende mangfoldighed, samt nogle af de problemer og løsninger som findes.

Vi starter arbejdet ved at invitere til FISK FOREVER- seminar i Zoologisk have. D 6/3 kl. 12.30 slås dørene op til auditoriet, og vi arbejder på et spændende program med forskere, fiskere og formidlere som vil tage os med ned under overfladen til en fantastisk verden under pres.

Sæt kryds i kalenderen!

Arrangementet er gratis, men giver ikke adgang til selve Zoologisk Have. Efter seminaret afholdes der en lille reception sponseret af Zoo.

Share with friends

Date and Time

Location

København Zoo

32 Roskildevej

Auditoriet - Hovedindgangen

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved