Free

Fii SuperEroul cu IDEI [Workshop pentru elevi]

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Strada Sfânta Vineri 25

25 Strada Sfânta Vineri

030167 București

Romania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

[workshop motivational gratuit pentru elevi 12-16 ani]

Timp de 3 ore te vei juca, vei desena idei si iti vei scrie super-povestea. Acest workshop nu are legatura cu programul tau scolar asadar nu trebuie sa pregatesti nimic inainte de intalnire. Vino cu zambetul pe buze si pregatit(a) sa iti descoperi super-puterile cu care vrei sa creezi super-proiecte. Impreuna vom discuta cum poti aduce o idee la realitate si vom desena un plan de actiune care te va ajuta sa il pui in practica.

La finalul workshopului vei primi un planner de o luna, cu care iti poti urmarii progresul, precum si un certificat de participare.

Nota: Evenimentul va fi inregistrat si iti vom cere un "Audio/video release" semnat de unul dintre parinti pentru a ne da permisiunea sa folosim materialul inregistrat. Vezi modelul aici (se va completa doar sectiune cu text rosu). Se poate completa inainte de inceperea workshopului.
>> Partea 1
Prin joc si desen, iti vei exprima povestea si-ti vei gasi super-puterile.

>> Partea 2
Din zeci de idei ce iti pot tranforma realitatea si iti vor alunga banalitatea din program, fii pregatit(a) sa alegi o idee sau un proiect pe care vrei sa il pui in practica. Vom gasi impreuna un plan de actiune.

>> Partea 3
Intr-o atmosfera relaxata, vom vorbi despre urmatorii pasi, cum poti urmarii progresul proiectului si cine sunt prietenii care te pot sustine.


Numar participanti: min. 5 - max. 7
Locatie: Sfanta Vineri 25

Participare gratuita
Contact: Raluca: raluca@thefeathers.ink ; 0755863653

Share with friends

Date and Time

Location

Strada Sfânta Vineri 25

25 Strada Sfânta Vineri

030167 București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved