€11.47

Fiesta Coconut: WILD Coconuts PARTY 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

WesterUnie

4-6 Klönneplein

1014 DD Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Fiësta Coconut presenteert zaterdag 21 juli 2018 in de WesterUnie Amsterdam (westergasfabriek):

WILD COCONUTS PARTY 2018

2 fantastische livebands, 2 super DJ's en een workshop Loketo.

Een onvergetelijke avond met muziek en dans in Explosive Latin Style.

We beginnen de avond met een workshop Loketo. Dit is een Caribische dans met Afrikaanse roots. Iedereen wordt hier vrolijk van, of je nu kijkt of meedoet. Het is de rage van nu; laat je verleiden, en doe mee! Je avond kan niet beter beginnen.

Op het programma staan twee fantastische bands: Los Paja Brava en Team Latino.

Los Paja Brava is een internationale band geboren in het hart van Rotterdam. Ze brengen hun publiek de gekste en wildste cumbia van het noordelijk halfrond. Hun hoofddoel is om al hun energie over te brengen aan het publiek en van elk concert een unieke ervaring te maken. Een explosie aan ritme, energie en heerlijke sfeer!

Team Latino is een moderne en vernieuwende formatie bestaande uit muzikanten met diverse muzikale en culturele achtergronden uit latijns-amerka, nl. Cuba en Chili. Deze dynamische band brengt een opwindende mix van Salsa, Merenque, Cumbia en Bachata met authentieke geluiden, en als extraatje een moderne touch.

Twee DJ’s laten jullie genieten tot in de vroege uurtjes. DJ Di Marc’O staat garant voor amazing party's. Maximaal dansen op exotische klanken van Salsa, Bachata, Kizomba.

DJ On the Moon neemt plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen. Dans met vrienden en vriendinnen op 100% explosieve hits: reggaeton, cumbia, latin dancehall, pachanga, kuduro, tropical bass, latin hiphop.

Wij vieren de avond in de WesterUnie te Amsterdam. Deze locatie heeft een mooie ruime dansvloer met intieme sfeer, een gezellige tropische bar en een gevarieerd publiek.

Laat je verrassen en wees erbij op de WILD COCONUTS PARTY 2018 !!

Share with friends

Date and Time

Location

WesterUnie

4-6 Klönneplein

1014 DD Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved