Free

Festival Gelderse Natuurmakers

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Zwitsal Apeldoorn

132 Vlijtseweg

7317 AK Apeldoorn

Netherlands

View Map

Event description

Description

Ben je betrokken bij een burgerinitiatief om natuur in Gelderland te realiseren of beheren? Of heb je met een initiatief te maken als ambtenaar? Wil je hierover meer leren en inspiratie opdoen? Houd dan donderdagavond 28 juni vrij in je agenda voor een inspirerende ontmoeting en kennisuitwisseling met andere Gelderse Natuurmakers!

In de oude fabriekshal van Zwitsal staan sprekers op het programma zoals inspirerende groene burgerinitiatieven en deskundigen vanuit de ondersteunende en wetenschappelijke praktijk. Ook zijn er verschillende verdiepende workshops. Genoeg gelegenheid om in gesprek te gaan met andere initiatiefnemers, maar ook met betrokken beleidsambtenaren en professionals.

Aan de orde komen onderwerpen als ‘succes- en faalfactoren bij het realiseren van een initiatief’, ‘hoe obstakels in de samenwerking met overheden overwinnen?’, ‘hoe draagvlak en betrokkenheid vergroten, juist ook onder jongeren?’, ‘welke ondersteuning hebben initiatieven nodig?’ en nog meer.

Binnenkort meer!

Kijk ondertussen op onze website https://geldersenatuurmakers.nl/ en volg onze activiteiten op https://www.facebook.com/geldersenatuurmakers/ en https://twitter.com/natuurmakers.


Share with friends

Date and Time

Location

Zwitsal Apeldoorn

132 Vlijtseweg

7317 AK Apeldoorn

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved