$25 – $70

Festa e Pavarësisë së Kosovës 2019/Kosova Independence Celebration 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Dallas/Fort Worth Airport Marriott Hotel

8440 Freeport Parkway

Irving, TX 75063

View Map

Event description

Description

KOMUNITETI SHQIPTAR AMERIKAN NË DALLAS/FORT WORTH, TEXAS
QENDRA KULTURORE SHQIPTARE AMERIKANE NË TEXAS PREZENTON:
"FESTËN E PAVARËSISË SË KOSOVËS 2019 NË DALLAS/FT.WORTH, TX"

Bashkohuni me ne për një mbrëmje të paharruar, me vallë dhe kengë shqiptare të kënduara nga artistet Albërije Hadërgjonaj dhe Afrim Aliu

Çmimet e biletës të darkës: Për të rritur: $70, Per fëmijët nën 12 vjet: $25, Për fëmijët nën 2 vjet: FALAS.
Pas blerjes së biletave ju lutem kontaktoni numrat e mëposhtëm për të rezervuar numrin e tavolinës të lirë sipas tabelës se ulëseve me poshtë.

Petrit Krasniqi 972-897-9537, Zek Nokshiqi 214-636-1515, Gezim Pollozhani 682-583-6270

ALBANIAN AMERICAN COMMUNITY IN DALLAS/FORT WORTH , TEXAS
ALBANIAN AMERICAN CULTURAL CENTER PRESENTS:
"KOSOVA INDEPENDENCE CELEBRATION 2019 IN DALLAS/FT.WORTH, TX"

Come join us for an event you won't forget, with Albanian dances and songs sung by artists Albërije Hadërgjonaj dhe Afrim Aliu
Dinner ticket prices: Adults: $70, Chidren under 12 years: $25, Children under 2 years: FREE. After the ticket purchase, please contact the following numbers to reserve an available table number according to seating chart below.

Petrit Krasniqi 972-897-9537, Zek Nokshiqi 214-636-1515, Gezim Pollozhani 682-583-6270

Share with friends

Date and Time

Location

Dallas/Fort Worth Airport Marriott Hotel

8440 Freeport Parkway

Irving, TX 75063

View Map

Save This Event

Event Saved