Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Available Dates

Ticket Information

Type End Quantity
femtalent forum   more info 1 hour before event starts Free  

Share femtalent forum 2018

Event Details

Una edició més es celebra el femtalent fòrum. En aquesta ocasió la temàtica central del Fòrum estarà centrada en potenciar la idea de que el “Talent de les dones no té fronteres” amb l’objectiu de mostrar dones referents a l’àmbit internacional i/o que estiguin dirigint projectes d’impacte internacional tant en el món de la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació. El títol del fòrum és "World Wide Women: inspiring Global Women Talent". El 2018 és el desè aniversari de femtalent i volem celebrar-lo de forma molt especial amb tots vosaltres. Us esperem!

Nota: l'espai està adaptat amb persones amb mobilitat reduïda, us recomanem arribar en transport públic (Línea 4 Metro , bus: 47, 76, 82, H4)

 

One more year the femtalent forum is celebrated. In this new edition, main subject of femtalent forum will emphasize top women in international arena and/or these who are leading international projects in research, industry and innovation. The title of the forum is "World Wide Women: inspiring Global Women Talent". The 2018 is a special occasion because is the 10th Aniversary of the femtalent and we want to celebrate with you. Join us!

Note: Conference Venue adapted to limited mobility. We recomend you to arribe by public transport (Metro Line 4 , bus: 47,76,82, H4)

 

Més informació: www.femtalent.cat

 


Have questions about femtalent forum 2018? Contact Organitzat per Barcelona Activa i coordinat per XPCAT

Save This Event

Event Saved

When & Where


Parc Tecnològic de Barcelona Activa
C/ Marie Curie, 8
08042 Barcelona
Spain

Organizer

Organitzat per Barcelona Activa i coordinat per XPCAT

Barcelona Activa és l'organització responsable d'impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, fomentant l'ocupació, promovent l'emprenedoria i donant suport a les empreses des de la visió de l'economia plural.

La Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) agrupa grans espais de producció, transferència, difusió i ús del coneixement i actua de punt de contacte entre la comunitat investigadora i la innovadora. La xarxa disposa de les millors infraestructures físiques i tecnològiques, i de serveis especialitzats en noves estructures i nous sistemes de gestió per respondre als reptes globals de l’economia del coneixement.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.