Fejring af virksomhederne i SDG Accelerator 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

FN Byen

51 Marmorvej

2100 København Ø

Denmark

View Map

Event description
Hvordan laver man forretning med Verdensmålene? 19 danske virksomheder i SDG Accelerator har vist vejen. Kom og bliv inspireret.

About this Event

Hvordan laver man forretning med Verdensmålene? Virksomhederne i SDG Accelerator viser vejen

Tid og sted: FN Byen, 21. februar 2020, 15:30-18:00

Det er med stor glæde, at UNDP og Industriens Fond kan invitere til en fejring af de virksomheder, der i 2019 har fuldført SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder. I programmet har 19 danske produktionsvirksomheder brugt Verdensmålene som løftestang for innovation frem mod løsninger, der gavner både bundlinjen og verden omkring os. Deres resultater er et eksempel på, hvordan danske virksomheder kan lave forretning ved at adressere en række af de globale udfordringer, vi som mennehed står overfor.

Med FN Byen som ramme vil du få indblik i de 19 innovationsrejser og de fascinerede løsninger. Der vil også være indlæg fra Susanne Hyldelund - direktør for Udenrigsministeriets Trade Council, Camilla Brückner - UNDP’s nordiske direktør og Thomas Hofman-Bang - direktør for Industriens Fond.

Arrangementet kræver tilmelding, og du bedes medbringe billedlegitimation.

Kontakt: Valdemar Satoshi Røjle Christensen, valdemar.christensen@undp.org / +45 26288151

Kort om SDG Accelerator:

SDG Accelerator for SMV’er er et innovationsprogram for små og mellemstore industrivirksomheder skabt af UNDP med støtte fra Industriens Fond. Programmet har fokus på at udvikle og accelerere forretningsløsninger, der adresserer Verdensmålene. Programmet implementeres i samarbejde med Monitor Deloitte og testes i Danmark i 2018-2019 med i alt 32 SMV’er med sigte på udrulning i andre lande. Læs mere på SDG-Accelerator.org

Share with friends

Date and Time

Location

FN Byen

51 Marmorvej

2100 København Ø

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved