Ft900

Fejlődés, megbecsülés, pénz a te mérnök karrieredben - február

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Oktatoterem.com Kft.

3a Károly körút

1075 Budapest

Hungary

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Haladsz a karrieredben, de nem vagy elégedett a tempóval?

Vagy egyenesen úgy érzed, hogy sehová sem tartasz a mostani munkáddal?

Többet szeretnél keresni, de nem látod pontosan a jövődet a karrieredben?

A februári mernokkarrierem.hu beszélgetésen a ti valódi karriercéljaitok és az azok útjában álló problémák lesznek középpontban. A konkrét példáitokra találunk megoldásokat.


Mi most a legnagyobb karrierrel kapcsolatos probléma, előrelépési lehetőség előtted, ami megoldásra vár? Mi lenne, ha egy komoly lépést megtennénk ebben közösen? Mivel lennél elégedett?

Sokan vágyunk arra, hogy folyamatosan fejlődjünk a karrierben, szakmailag, emberileg, pénzügyileg. Szeretnénk nagyobb autonómiát, szabadságot és, hogy jobban bízzanak bennünk. Van amikor jobb lenne több stabilitás, nyugalom és bizalom a főnökkel, kollégákkal.

Olyan életre vágyunk ahol kiteljesedhetünk, megvalósíthatunk nagyobb dolgokat, kiaknázhatjuk a bennünk lévő potenciált és egy jól végzett nap után nem úgy jövünk ki a munkahelyről, mint akinek nulla életenergiája van.


Ennek ellenére gyakran jóval a valós képességeink alatt teljesítünk, mert nem jelentenek igazi kihívást a feladataink, vagy nem érezzük, hogy megérné jobban csinálni. Emiatt autopilóta üzemmódban, kreativitás nélkül vészeljük át a munkanapokat.

Én úgy gondolom, és ez nem csak a mérnökökre, de az egész társadalomra jellemző, hogy nem állunk ki magunkért és nem tudjuk az érdekeinket keresztülvinni. Ez óriási frusztrációt váltott ki bennem is évekig.

Őszintén! Olyan csapatban szeretnénk dolgozni, ahol megbecsülnek és tudunk fejlődni, viszont néha beleragadunk egy komfort zónán belüli állapotba, amely lehet, hogy még az elején kihívást jelentett most viszont már csak azt mondogatjuk magunknak, hogy ezt legalább ismerem, ez biztos.


Nyilván a két órás workshop alatt nem fogjuk a vezetőddel letárgyalni a 40%-os fizetésemelésedet, de most az számít igazán, hogy az éppen következő lépést meg tudod-e tenni a célodért. Lehet, hogy azt érzed, a te problémádra nincs megoldás, mert a te főnököddel nem lehet ilyesmiről tárgyalni, vagy ennél a cégnél nem úgy mennek a dolgok. Esetleg ebben a speciális szektorban kevés lehetőség van… Ez mind teljesen jogos feltevés, több ügyfelemnek is ilyen gondjai voltak, pontosan azért dolgoztak velem, hogy a céljaikat ezen körülmények ellenére is elérjük.


Gyere el 2019 első mérnökkarrierem.hu workshopjára, oszd meg velünk az elakadásodat, célodat és légy részese egy olyan beszélgetésnek, ahol megoldásokat keresünk és találunk ezekre!


Itt nem az elméletre, nem a technikákra, hanem az éles szituációkra fókuszálunk. Az a célom hogy minél több fájdalmas problémát megoldjunk veled, ha találkozunk.

Megtudod majd, hogy milyen lesz a velem való közös munka és hogyan tudok neked segíteni a gyakorlatban.

Hosszú körmondatok helyett példákat fogsz hallani, valamint minden kérdést feltehetsz, amikre a legjobb tudásom szerint válaszolni is fogok.


Hogyan jutsz oda:

A Károly körút 3/A kapun kell bemenni, majd balra a félemeleten a táblákat követve találod meg az Oktatoterem.com főbejáratát. Az "ISTANBUL" fantázianevű teremben leszünk. Ha kicsit késnél és 18:00 után érkezel akkor a 22-es csengőt használd!


Az esemény után egy rövid, munkahelyi kérdéseket érintő felmérés kitöltésére foglak kérni.

Share with friends

Date and Time

Location

Oktatoterem.com Kft.

3a Károly körút

1075 Budapest

Hungary

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved