€0 – €30

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

KYLÄ Group

9 Finlaysoninkuja

33100 Tampere

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Tämän koulutuksen jälkeen osaat fasilitoida hyvän työpajan, kokouksen tai ideointisession. Saat käyttöösi ideoita ja työkaluja, joilla viedä kokousta paremmin eteenpäin. Aiheina ovat fasilitoijan rooli, mitkä asiat kannattaa huomioida fasilitoidessa, miten aktivoida osallistujat ja millainen on hyvän kokouksen rakenne. Koulutuksessa opetellaan muutama hyödyllinen fasilitointitekniikka.

Kouluttajana toimii Työnohjaaja (Story), voimavara- ja ratkaisukeskeinen valmentaja sekä fasilitoija Kirsi Riihijärvi. Lisää tietoa Kirsistä löytyy täältä: http://www.kylagroup.fi/kirsi-riihijarvi-toimintasankari/

Esteettömyys:
Tila on esteetön.

Hinta:
Tapahtuma on ilmainen Fafan jäsenille. Voit liittyä täältä:
https://holvi.com/shop/fafakauppa/ Ei-jäsenet voivat osallistua maksamalla tapahtumamaksun 30 euroa ilmoittautumisen yhteydessä.

No-show:
Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi Eventbritesta viimeistään 1 vuorokausi ennen, jotta tilallesi pääsee joku muu, mielellään aiemmin. Peruuttamatta jääneistä ilmoittautumisista veloitamme no-show -maksun 30 euroa (paitsi sairaus- ym. force majeure -tapauksissa.)

Peruuttamisohje:
Kirjaudu omalla tunnuksellasi Eventbriteen:
https://www.eventbrite.com

Oikealla ylhäällä oman etunimesi kohdalta avautuu klikkaamalla valikko, valitse sieltä Tickets. Valitse oikea tapahtuma, klikkaa se auki ja valitse Cancel Order. Varmista peruutus. Näin toimimalla paikkasi menee automaattisesti seuraavana jonossa olevalle. PERUUTUKSIA EI OTETA VASTAAN SÄHKÖPOSTITSE, vain Eventbriten kautta. Kiitos!Share with friends

Date and Time

Location

KYLÄ Group

9 Finlaysoninkuja

33100 Tampere

Finland

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved