Free

Facebook Masterclass: Kampagner på Instagram

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bureaubiz

Gammel Kongevej 3E, 4. sal

1610 København V

Denmark

View Map

Event description

Description

Instagram har gode annonceringsmuligheder og mange brugere, og det gør platformen til et optimalt sted at føre kampagner. Men hvordan planlægger du bedst din kampagne på Instagram, så du fanger og engagerer din målgruppe? Netop det kan du blive klogere på, når Bureaubiz og Facebook inviterer dig til Masterclass om kampagner på Instagram.

Flere og flere brands beviser, at Instagram ikke kun er til for undertøjsproducenter og Michelin-anretninger. Mediet er en mulighed for alle, der forstår spillets regler, for Instagram tilbyder en helt særlig autencitet – og hvis I tør blande jer i brugernes univers og lege med på Instagrams præmisser, kan I nå vidt.

Tag med til Masterclass den 30. januar og lær, hvordan du arbejder kreativt med dine kampagner på Instagram og fanger din målgruppes opmærksomhed. Liz Dahl og Calle Sjönell tager dig med hele vejen fra de strategiske overvejelser over de taktiske muligheder til den praktiske udførelse.

Du møder:

Liz Dahl, Facebook
Client Solutions Manager, Liz Dahl, gør dig klogere på, hvordan du laver den gode strategi for din Instagram-kampagne. Du får tips til, hvordan du bygger en god kampagne op og tilpasser den til Instagrams visuelle præmisser. Oplægget foregår på engelsk.

Calle Sjönell, Facebook
Head of Creative Shop, Calle Sjönell, deler ud af sin viden om visuel fremtoning og brug af kreativitet i Instagram-kampagner. Calle præsenterer dig for en række cases og deler ud af gode erfaringer med vellykkede Instagram-kampagner. Calles oplæg foregår på engelsk.

Share with friends

Date and Time

Location

Bureaubiz

Gammel Kongevej 3E, 4. sal

1610 København V

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved