7 500 kr

Facebook Ads - Grundkurs

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Artillerigatan 42

114 45 Östermalm

Sweden

Se karta

Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Beskrivning

Ta vara på potentialen av Facebook! Välkommen på en heldagsutbildning i Facebook-annonsering. Vi täcker de teoretiska grunderna av Facebook (och Instagrams) potential, men fokuserar på hur det praktiska arbetet i Facebook går till och hur ni kan följa upp resultatet och optimera annonserna, för att prestera på topp!

Dagens agenda:

 • Lär dig grunderna
  Grundläggande teoretisk kunskap kring hur Facebook och Instagram fungerar som annonseringskanaler. Inkl. targeting-möjligheter, plattformarnas styrkor och svagheter, vad som särskiljer dem åt från andra kanaler, och hur de kan ses som komplement till andra kanaler som ni arbetar med.

 • Vi sätter upp kampanjer
  Lära dig säkerställa vilka förutsättningar som behöver vara på plats innan ni börjar annonsera, så att ni kan mäta, följa upp och optimera resultatet. Sedan kikar vi på den praktiska uppsättningen av kampanjer, målgrupper (ad sets) och annonser i verktyget Facebook Ads Manager.

 • Lär dig vilka annonser & format som passar
  Vi tittar på de vanligaste annonsformaten på Facebook och hur de kan användas, samt konkreta tips kring best practices när det gäller att skriva annonser och producera bild- och videomaterial för Facebook Ads.

 • Följ upp resultatet & optimera annonserna
  En av de största fördelarna med digital annonsering är att du kan mäta avkastningen på varje investerad krona och fatta datadrivna beslut. Lär dig mer om vilka KPI:er och metrics som är mest intressanta att titta på utifrån era mål, hur du tolkar dessa och sedan optimerar på ett korrekt sätt utifrån data.

Utbildningen vänder sig till dig som är:

 • Beställare av Facebook-annonsering
 • Nybörjare/novis i facebook-annonsering

Bra att veta!

Dagen varvas med teori, case och praktiska inslag där kursdeltagarna får testa på sina nya kunskaper. Vi uppmuntrar därför alla att ta med egna datorer.

I utbildningen ingår frukost, lunch och fika - så att vi håller energin uppe under dagen!

Om kursledaren

Kursen hålls av vår performance-specialist Magnus Schill. Han har hjälpt allt från mindre start-ups till välkända varumärken så som Linas Matkasse, Resia, Bonava och Evolution Gaming med sin digitala annonsering.

Varmt välkomna till en givande heldagsutbildning i Facebook-annonsering!

Tider

08.30 – 16.30

Plats

Artillerigatan 42, 1 tr.

Avgift

6 000 kronor inkl. frukost, lunch & fika (exkl. moms)

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Artillerigatan 42

114 45 Östermalm

Sweden

Se karta

Återbetalningspolicy

Refunds up to 30 days before event

Spara detta event

Event Saved