Free

Få mere ud af din virksomhed - November

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Roskildevej 46

46 Roskildevej

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Kom til et spændende event med fokus på viden, inspiration og netværk.

Aftenens program:


EU-persondataforordninge, hvorfor er den vigtig for dig med en mindre virksomhed?

Steen Pedersen, Senior Manager - BDO Risk Assurance

Hvorfor skal vi have en databeskyttelsesforordning? Hvad er personfølsomme oplysninger? Hvad er en databehandler? Skal vi have en DPO? Og er det så frygteligt som man siger? Kom og få svaret på disse og flere spørgsmål om den kommende persondatalovgivning. Bliv klogere på hvad forordningen indeholder og hvordan du kan arbejde praktisk med den i din virksomhed. Et uhøjtideligt indlæg leveret med engagement, indlevelse og lidt tiltrængt humor.
Netværkspause - 10 min


Kom med bag netværksfacaden

Carina Heckscher - Icheck.dkVærdiNetværk - Carina Heckscher tager dig med bag 'NETVÆRKSFACADEN' og deler en masse af hendes erfaringer omkring Netværk og Networking og byder dig velkommen på voksenlegepladsen. Du vil få tips til hvordan det kan blive en 'fest' at gå til receptioner og arrangementer og Netværke og hvordan du udvider og udvikler dit Netværk. Gør Networking til en livsstil og træn din Netværksmuskel.

For Carina er Networking en livsstil, og hun spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt). Hun lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’.

Carina tager udgangspunkt i sin nye bog der udkom i september 2017.
Netværkspause - 30 min


Mindre Stress, Mere Overblik og Mere Tid i Flow

Anders Thue Pedersen - TimeBlock.dk


Med TimeBlock metoden vil du kunne blive mere effektiv, opnå mere arbejdsglæde uden at skulle arbejde flere timer, jeg fortæller om hvordan hjernen og vores kultur modarbejder hinanden og giver dig nogle simple trick til at få mere tid i flow og derigennem en højere produktivitet, mindre stress og meget mere arbejdsglæde.Få mere ud af din virksomhed

En række events med fokus på at skabe gode, langvarige og berigende relationer i mellem mennesker med interesse for egen virksomhed. Vi deler viden om spændende emner relateret til både personlig udvikling og udvikling af din virksomhed.

Det er 3 timer med 3 spændende og værdiskabende emner - og måske 3 (eller flere) nye mennesker i dit netværk. Der er fokus på netværk, så du går derfra fuld af viden og nye beskendskaber.

Ejer du din egen virksomhed, eller overvejer du at starte en? Så kan du lade dig inspirer, samt få gode tips og tricks.

Vi mener at alle har ret til at lære og netværke, og vi ved også at det som måske har mindre værdi for nogen har enormt stor værdi for andre. Derfor betaler du ikke for booking af din billet, men derimod betaler du efter eventet hvad du synes det har været værd for dig.

Der serveres the og kaffe, samt lidt snacks til arrangementet - Du har mulighed for, mod betaling, at bestille en sandwich til aftenen - Dette gøres via mail til diana@induna.dk - Den koster 50kr, mere info ved bestilling.
Share with friends

Date and Time

Location

Roskildevej 46

46 Roskildevej

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved