€25

Expreszo goes Toverland

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Toverland

2 Toverlaan

5975 MR Sevenum

Netherlands

View Map

Event description
Een leuk dagje pretpark inclusief vervoer met een zacht prijsje en gezellige mensen!

About this Event

De temperaturen worden weer warmer, de dagen worden weer langer en binnenkort is het tijd voor een nieuw groot evenement!

Op 26 mei organiseert Expreszo Eindhoven een dagje Toverland. Kom gezellig mee voor een goedkoop dagje spanning en plezier, een betere deal ga je niet vinden want voor slechts 25 euro heb je een ticket voor het park inclusief vervoer vanaf station Eindhoven!

Dit evenement is toegankelijk voor LGBT+ en/of open minded jongeren van 18 tot en met 26 jaar. We zijn een gezellige en gevarieerde groep waarin iedereen welkom wordt geheten, of je nu voor het eerst komt of we je al vijf jaar kennen!

Praktische info en vervoer

Let op! Er gaat geen openbaar vervoer naar toverland! Wij stellen vanaf station Eindhoven een bus beschikbaar. De kosten hiervoor zitten inbegrepen in de ticketprijs. Om dit evenement mogelijk te maken hebben we een minimaal aantal aanmeldingen nodig dus ga allemaal gezellig mee!

We zullen om 9:30 verzamelen aan de zuid(centrum)kant van NS station Eindhoven. Zorg dat je op tijd bent! Vanwege het regelen m.b.t. groepsvervoer kunnen we niet lang wachten op laatkomers!

Vragen en/of onduidelijkheden?

Mocht je nog vragen hebben en/of een ticket zonder vervoer willen kopen, stuur een whatsapp bericht naar Max van der Krans of mail naar jongerenteam@coceindhoven.nl. Dan beantwoorden wij je zo snel mogelijk!

...

Share with friends

Date and Time

Location

Toverland

2 Toverlaan

5975 MR Sevenum

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved