Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Evidos klantenevenement: Nieuwe Evidos features en mogelijkheden

Evidos

Thursday, December 12, 2019 from 4:00 PM to 6:00 PM (CET)

Evidos klantenevenement: Nieuwe Evidos features en...

Ticket Information

Type End Quantity
Free Ticket   more info 2d 9h 27m Free  

Share Evidos klantenevenement: Nieuwe Evidos features en mogelijkheden

Event Details

De afgelopen maanden zijn we bij Evidos druk bezig geweest met het verbeteren van ons platform en het ontwikkelen van nieuwe features. Deze ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie en uw klanten! Zo leveren we bijvoorbeeld niet meer alleen oplossingen voor digitaal ondertekenen. Ook het digitale identificeren behoort nu tot ons portfolio.

 

Kom naar ons evenement en krijg alles te horen over de mogelijkheden voor uw organisatie dankzij de nieuwe ontwikkelingen van het Evidos bewijskracht platform.

 

Een aantal ontwikkelingen en nieuwe features die besproken zullen worden:

 

Europese strategie Evidos

 

Evidos zal steeds meer Europese eID's aansluiten op het platform zodat iedereen in Europa zich digitaal kan identificeren of digitaal kan ondertekenen via het Evidos platform. Zo kunnen Evidos-gebruikers hun klanten uit andere EU-lidstaten bedienen met lokale identificatiemethoden, zoals itsme® waar Evidos nu ook ondersteuning voor biedt.

 

Digitaal identificeren en inloggen: Know Your Customer (KYC)

 

Naast de oplossingen voor het digitaal ondertekenen van al uw documenten, bieden we nu ook oplossingen voor het digitaal identificeren van nieuwe klanten en het laten inloggen van uw klanten.

Een aantal identificatie en inlogmogelijkheden die besproken worden:

 

- Digitaal identificeren met Paspoort selfie check 

- Digitaal identificeren en inloggen met iDIN

- Nieuwe ontwikkelingen rond internationale identificatie en inlog methodes 

 

Nieuwe features en mogelijkheden voor digitaal ondertekenen 

 

Er is ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal nieuwe features en mogelijkheden voor onze digitale onderteken oplossingen. 

 

- Het Tekenboek: Wanneer deze functie is geactiveerd worden alle tekenverzoeken naar een medewerker binnen de organisatie gestuurd, die op basis van e-mailadres zijn gebundeld in het portaalaccount van deze medewerker.

 

- Webformulieren: Met Webformulieren wordt het mogelijk een ondertekenaar zelf een ondertekening te laten initiëren. Denk aan het invullen, genereren en direct digitaal tekenen van bijvoorbeeld uw verwerkersovereenkomst door uw relaties, het online inschrijven en tekenen van een huurovereenkomst. Webformulieren draaien op uw website of mijnomgeving in eigen look-and-feel.

 

- itsme®Een nieuwe verificatiemethode die aan het Evidos bewijskracht platform is toegevoegd is itsme®. itsme® is een digitale identificatiemethode opgezet door Belgian Mobile ID. Gebruikers koppelen hun itsme®-account aan hun identiteit met behulp van hun bankpas of elektronische identiteitskaart (eID). 

 

- SMS authenticatie voor inzage document: Het is vanaf nu ook mogelijk om de ondertekenaar eerst een SMS authenticatie te laten doorlopen voordat het document ingezien kan worden.

 

Nieuwe selfservice mogelijkheden binnen het Evidos platformWe hebben het voor u makkelijker gemaakt om zo veel mogelijk zaken zelf te kunnen regelen binnen het Evidos platform. Zo kunt u voortaan zelf uw gebruikers beheren, zelf uw branding van het ondertekenscherm en de ondertekenuitnodiging inrichten en uw aantal credits en facturatie makkelijk inzichtelijk.

 

Denk met ons mee! Uw Input voor de verdere ontwikkeling van het Evidos platform 

 

We vinden het erg waardevol om te luisteren naar de wensen van onze klanten als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe features en mogelijkheden voor ons platform. Daarom vragen we jullie om tijdens de sessie met ons mee te denken en input te leveren. De input kunnen we dan aan het einde van de sessie bespreken.

 

Programma:

16:00 - Inloop

16:10 - Aanvang

16:15 - Europese strategie Evidos

16:45 - Digitaal identificeren en inloggen: Know Your Customer (KYC)

17:15 - Nieuwe features en mogelijkheden voor digitaal ondertekenen  

17:45 - Denk met ons mee! Uw Input voor de verdere ontwikkeling het Evidos platform

18:00 - Borrel/netwerken


Parkeren en openbaar vervoer

 

Er is genoeg gelegenheid om te parkeren bij ons kantoor. Wanneer je met de auto bent aangekomen op locatie kun je parkeren op het terrein bij de Zijlweg 148a. Hiervoor dien je jouw bankpas aan te bieden bij de slagbomen. Bij het verlaten van het terrein zul je de bankpas weer aan moeten bieden en worden de parkeerkosten automatisch van jouw rekening afgeschreven.

Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste naar Haarlem Centraal Station reizen. Vanaf hier kun je ervoor kiezen op 15/20 minuten te lopen of één van de bussen richting de Zijlweg te pakken. 

Wanneer je bij de ingang van ons kantoor bent aangekomen kun je met de lift of met de trap naar de 2e verdieping waar het event zal plaatsvinden. 

 

Meld je nu gratis aan en tot donderdag 12 december!

Have questions about Evidos klantenevenement: Nieuwe Evidos features en mogelijkheden ? Contact Evidos

Save This Event

Event Saved

When & Where


Evidos
Zijlweg 148A
2015 BJ Haarlem
Netherlands

Thursday, December 12, 2019 from 4:00 PM to 6:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Met onze oplossingen kunt u snel, veilig en rechtsgeldig zakendoen op Internet, waardoor u uw producten en diensten sneller en efficiënter kunt leveren. Evidos is al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen. Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis bieden wij oplossingen aan diverse bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.