Evening With Nathalie | Word je eigen energie manager
Free
Evening With Nathalie | Word je eigen energie manager

Evening With Nathalie | Word je eigen energie manager

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

House of APE

44 Grotehondstraat

2018 Antwerpen

Belgium

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

WORD JE EIGEN ENERGY MANAGER

Hoe ga jij met je innerlijke batterij om ? Je hebt een smartphone en die batterij laadt je ongetwijfeld regelmatig terug op. Maar hoe zit het met je eigen oplader ? Ga jij vaak in het rood ? Of heb jij steeds een powerbank bij de hand ? Kom kijken, horen en voelen hoe jij je persoonlijk energy management kan optimaliseren of de energie in je team kan meer kan laten flowen.

In een mix van beweging, stilte, reflectie en attitudetraining wordt je mentale en fysieke comfortzone even gestretched. Je maakt eerst kennis met Nathalie en haar verhaal evenals met de theorie achter Body Mind Stretch. Daarna kan je lichaam en je geest hiervan even proeven, om dan samen na te genieten bij een glaasje.

Nathalie De Winter geeft als Energy Coach zowel personal energy management coaching evenals training en coaching in teams. Energy flow stopt immers niet bij de verbinding met de eigen oplader maar heeft alles te maken met hoe iemand kan connecteren met de dynamiek rondom de persoon. We zijn allemaal verweven in een bigger picture en hoe bewuster de connectie met de cirkels waarin we ons bevinden, hoe energieker en tegelijk rustiger de energiestroom.

Schrijf je in – Daar komt flow van !

Tot stretch ;-)

Inschijven kan hier: http://www.apecollective.com/academy/calendar/evening-with-nathalie-introductie-van-stress-naar-stretch

Kosten Evening with: 5 euro (betalen aan inkom)

Spreekt het verhaal van Nathalie je aan?

Na de "Evening With"krijg je de kans het volledige vervolg met 10% korting te boeken!

Share with friends

Date and Time

Location

House of APE

44 Grotehondstraat

2018 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved