Evenaar het succes van Blendle; Developers editie
Sales Ended
Evenaar het succes van Blendle; Developers editie

Evenaar het succes van Blendle; Developers editie

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Gouda

Zuidelijk Halfrond 11

2801 DD Gouda

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

27 jaar, Product Owner bij Blendle, Developer en ready to help; Rick Pastoor in: ‘hoe word ik de beste developer’. Als developer wordt er veel van je verwacht, de beste producten bouwen in de kortst mogelijke tijd. Nieuwe collega’s opleiden, trainen en introduceren in het product, dan hebben we het nog niet eens over wegwijs maken binnen de organisatie. Tijdens deze sessie vertelt Rick Pastoor hoe hij als developer bij Blende opgroeide tot Product Owner bij Blende. Je krijgt praktische tools om als developer beter te worden en krijgt te zien hoe Blendle het doet! Kortom; praktische tools en een kijkje achter de schermen van Blendle.

Rick Pastoor

Rick Pastoor productbaas bij Blendle. Hiervoor heeft hij meer dan zes jaar gebouwd aan producten in zijn eigen bedrijf, maar daarna de stap gemaakt naar wat al meer dan twee jaar één van de snelst groeiende en vooruitstrevendste startups in Nederland is. Daar is hij verantwoordelijk voor de groeiende lijst aan producten met één doel: ontdekken en ondersteunen van kwaliteitsjournalistiek. Rick spreekt vanuit de praktijk met zowel ervaring als developer en als manager, hij publiceert hier een dagelijkse nieuwsbrief over. Check: http://rickpastoor.nl/

Blendle

Blendle is een single-page-application die API-first is gebouwd op basis van een HyperMedia-architectuur (HAL JSON), met meer dan 650.000 gebruikers en ruim een miljoen transacties per maand. Bij Blendle draait alles in de cloud en maken zij gebruik van onder andere PostgreSQL, Sinatra, Passenger, Varnish, en custom proxy's. Dagelijks importeren zij tientallen dagbladen en elke week stapels tijdschriften.

Wanneer?

Dinsdag 8 november (let op gewijzigde datum!)

Waar?

Hoofdkantoor iSense ICT Professionals 
Zuidelijk Halfrond 11 
2801 DD Gouda

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Events via telefoonnummer 0182-692020.
Share with friends
Date and Time
Location

Gouda

Zuidelijk Halfrond 11

2801 DD Gouda

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved