€20

ESPLAI SHALOM

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Caputxins de Sarrià

Carrer del Cardenal Vives i Tutó

08034 Barcelona

Spain

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Benvolguts i Benvolgudes,

Ens tornem a posar en contacte amb tots vosaltres , per fer-vos saber que el RETROBAMENTDE LA GENT DE L’ESPLAI SHALOM, cada cop va agafant més forma i ben aviat serà una realitat.

Un grup de monitores , monitors i nenes que en vam formar part, estem treballant enl’organització, per tal que la trobada, sigui una gran festa digne de ser recordada.

A la primera carta que us vam enviar, ja us vam avançar que el retrobament SERÀ EL DISSABTE 15 DE JUNY, ALS CAPUTXINS DE SARRIÀ. Ara, ja us podem concretar que tindrà lloc a la Plaça dels Caputxins a LES 19:00H.

Celebrarem els 40 anys de la Fundació de l’Esplai Shalom, amb un sopar a l’aire lliure i algunes sorpreses que creiem us agradaran.

El preu de la inscripció (sopar + material) són 20€ per persona. En el link que us adjuntem ,podreu realitzar el pagament a la festa. La data límit per realitzar-lo és el 31 de maig.

Per altra banda, necessitaríem que tots vosaltres ens envieu via correu electrònic a esplai_shalom@sanosa.com dues fotografies vostres. Una, de quan anàveu a l’esplai; l’altre,actual. Cal que en ambdues imatges se us vegi bé la cara i que vagin acompanyades del vostre nom i cognom.

Igualment , us agrairem que feu difusió d’aquesta trobada a tots els vostres contactes que també formaren part de l’esplai Shalom. Adreceu-los a nosaltres via e-mail, per poder-los incloure en la base de dades. I si guardeu fotografies i documentació de l’esplai envieu-nos- les! Les inclourem a la WEB creada per aquest esdeveniment http://www.sanosa.com/shalom/

Seguirem informant-vos.
Una abraçada ben forta a tothom ! Tenim moltes ganes de retrobar-vos!


Share with friends

Date and Time

Location

Caputxins de Sarrià

Carrer del Cardenal Vives i Tutó

08034 Barcelona

Spain

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved