Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Rådhusplassen

Rådhusplassen

Oslo

Norway

View Map

Event description
For barn og unge, + KINA i 2019 Dans, musikk og mat av alle verdens hjørner! + Quiz Lørdag 24 og søndag 25 august kl. 13.00 - 20:00

About this Event

ERAS arrangerer flerkulturellfestival hvert år siden 2008. Hoved målsetting for ERAS festivalen er å bidra til bedre forståelse mellom Norsk majoritet og innvandrerbefolkning og mellom de ulike innvandrergrupper i Oslo. ERAS Festival 2019 skal arrangeres på Rådhusplassen fra lørdag 24. august til søndag 25. august 2019. Det skal være en stor folkefest med fargerike parade, telter med kulturelle utstillinger og internasjonale matvarianter. Det skal også ha mangfoldig programmer på scene med folkelige dans, show, og musikk gitt av profesjonelle artister og amatør artister fra ERAS og andre innvandrerorganisasjoner.

I år skal ERAS festivalen fokusere på barn og ungdom. ERAS festivalen skal bygge opp en alternativ møteplass for barn og unge ved å vise at det finnes folk som tar de unges tanker, meninger og virkelighet på alvor. Unge talent, spesielt de med innvandrer bakgrunn, som ønsker å gi utrykk for egne tanker og meninger ved bruk av sang, dans og musikk er prioritert.

Hvert år velger ERAS festivalen et land, hvor ERAS medlemmer opprinnelig kommet fra, til å være hoved tema. Det vil gi mer tid og plass til å presentere kulturinformasjon fra dette landet. India var tema landet i 2017, og Afghanistan var tema landet i 2018. Det skal bli Kina som tema landet på ERAS festivalen i år. 2019 er det 65 års-jubileum siden Norge og Kina etablerte diplomatiske relasjoner i 1954.

For å tiltrekke flere publikum til festivalen, har vi laget en quiz som alle kan delta og vinne en flott premie med en av de nyeste mobiltelefonmodellene: Huawei P30 Pro! (se mer informasjon under Quiz).

More information at https://www.erasfestival.no/

Program https://www.erasfestival.no/Program/

Quiz: https://www.erasfestival.no/Quiz/

Gallery: https://www.erasfestival.no/foto/

Share with friends

Date and Time

Location

Rådhusplassen

Rådhusplassen

Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved