Er vi paranoide nok?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kulturhuset

6 Youngs gate

0181 Sentrum

Norway

View Map

Event description
Gratis frokostseminar med live podcast-innspilling 15. november i Oslo. Statsråd Ingvil Smines Tybring-Gjedde, KPMG og Hydro er gjester.

About this Event

I Die Hard 4 hacker skurkene kritiske datasystemer og lammer hele samfunnet. Dessverre skjer ikke dette bare på film. I 2018 angrep terrorister Atlanta med «ransomware», og gjorde livet vanskelig for 6 millioner innbyggere. I 2019 var det Baltimores tur. Her hjemme husker vi angrepet på Norsk Hydro, som gjorde at de tapte hundrevis av millioner. Men hva skjer når nett-terroristene angriper? Hva skal til for å slippe unna – og kan vi bli helt trygge? Kan politi og sikkerhetsmyndigheter hjelpe oss, eller er internett rett og slett teknologiens lovløse svar på Ville Vesten?

Delta på vårt gratis frokostseminar med live podcast-innspilling på Kulturhuset i Oslo, fredag 15. november, fra kl. 8.30 - 10.30.

Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde, Hans Christian Pretorius, Executive Director i KPMG, og informasjonsdirektør i Hydro, Halvor Molland, vil dele sine erfaringer og perspektiver rundt samfunn og sikkerhet.

Sirar Salih, CTO i Itera sparker i gang frokostseminaret med historien om da han hacket Tinder, datingappen med mer enn 50 millioner brukere verden over.

Meld deg på - vi byr på frokost og kaffe! Programmet starter kl. 09.00.

(NB: Begrenset antall plasser)

Vi har opprettet et Facebook-event for dette. Her kan du lese om vår keynote og gjestene som skal delta i podcasten. Klikk deg inn her :)

Velkommen!

Date and Time

Location

Kulturhuset

6 Youngs gate

0181 Sentrum

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved