EQ5: Navike efikasnih studenata

Actions Panel

Registrations are closed

Zatvorena je prijava za EQ4! Kako biste bili u tijeku sa novostima i obavijestima iz “Svaki student” pobrinite se da slijedite njihovu Facebook stranicu. http://www.facebook.com/svakistudentmostar.

EQ5: Navike efikasnih studenata

When and where

Date and time

Location

Hotel Bristol bb Mostarskog bataljona 88000 Mostar Bosnia and Herzegovina

Map and directions

How to get there

Description

Zašto su neki studenti uspješni, dok se drugi bore za opstanak?

Postoje neki vječni principi koji će, ako se stave u praksu, učiniti svakoga uspješnim. EQ5 je peti seminar za studente od organizacije “Svaki student” u Mostaru, na kojem ćemo razmatrati ove principe te pružiti priliku studentima da vide kako mogu biti bolji na fakultetu, budućem radnom mjestu i svom domu.

“EQ5” je jednodnevni događaj za studente u Mostaru u vidu seminara i radionica na temu navika efikasnih studenata. Dva američka biznismena će posjetiti Mostar radi ovog događaja i održati predavanja o principima koje oni smatraju ključnima za uspjeh u poslovnom svijetu, odnosima, studijima i u životu. Ulaz je besplatan, predavanje će biti prevedene na lokalni jezik.

Govornici

Matt Jackson - Matt je diplomirao poslovno obrazovanje na Kansas State University. Preko 30 godina radi sa studentima i mladima u SAD, Istočnoj Europi i Rusiji, vodi fundraising za razne humanitarne projekte i govori na velikim skupovima o uspjehu i integritetu. Matt i njegova supruga Elisabeth su živjeli u Budimpešti u Mađarskoj od 2002 do 2015, a sada žive u Atlanti, Georgia, SAD.

Joe Bucha - Joe je vlasnik i direktor savjetovališta “Stonegate Counseling” u Athensu. On radi sa odraslima, tinejdžerima, parovima i porodicama savjetovanje u raznim područjima, uključujući ovisnosti, seksualnost, bračne probleme, anksioznost, depresiju, poslovne odluke i duhovni rast. U braku je sa suprugom Emily od 1979. god. i ima 4 djece.