Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Epoca de piatra la Esplanada - Expozitie interactiva de Joi-Duminica

Centrul Comercial Esplanada

Sunday, October 1, 2017 from 10:00 AM to 8:00 PM (EEST)

Epoca piatra la Esplanada - Expozitie interactiva de...
Available Dates

Registration Information

Type End Quantity
Bilet parinte
Biletul confirma rezervarea in zona de expozitie pentru copiii, in ziua selectata. Pentru confirmarea intervalulului orar la care doriti sa participe copiii este nevoie sa contactati promoterii din magazin sau la telefon 0741 024 243 in fiecare zi in intervalul 10.00-20.00 sau pe email la adresa: rezervari@catinvest.ro. Durata unui tur ghidat in expozitie, este de 30 de minute si accesul se face in baza unui bon de cumparaturi in valoare de minim 50 lei din galerie sau 100 lei din hypermarket. Va rugam sa rezervati un numar de bilete egal cu numarul de copiii participanti pentru a putea gestiona tururile ghidate in expozitia interactiva. Multumim frumos.
Oct 1, 2017 Free  
Bilet copil participant   more info Oct 1, 2017 Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Epoca de piatra la Esplanada - Expozitie interactiva de Joi-Duminica

Event Details

DESCOPERA SECRETELE EPOCII DE PIATRA, LA ESPLANADA

 

Vino in perioada 16 Septembrie – 1 Octombrie la Centrul Comercial Esplanada si descopera cea mai interesanta expozitie interactiva. Cei mici vor avea nenumarate surprize in timp ce vor descoperi cum traiau oamenii in EPOCA DE PIATRA iar tu vei primi vouchere de cumparaturi in fiecare weekend in intervalul orar 16.00-20.00. 

 

Expozitia va fi deschisa in intervalul 16 Septembrie - 01 Octombrie, astfel: 

JOI SI VINERI:  14.00-20.00

SAMBATA SI DUMINICA: 10.00-20.00 

Te rugam sa confirmi participarea si segmentul orar in care doresti sa vii dupa ce ai confirmat biletul pentru ziua aleasa. Rezervarile se fac pana pe 1 Octombrie la promoterii din magazin, la telefon: 0741 024 243  in fiecare zi in intervalul 10.00-20.00 sau pe email la adresa: rezervari@catinvest.ro

 Expozitiile vor fi vizitate in grupuri si din acest motiv este important si recomandat sa existe o programare prealabila.  Accesul la expozitii se face pe baza unui bon de cumparaturi din perioada campaniei din magazinele Centrului Comercial Esplanada in valoare de minim 50 lei pe un singur bon fiscal sau din hypermarketul CORA in valoare de minim 100 lei. 

Si tot in baza bonului de cumparaturi, ai sansa de a castiga unul din voucherele puse in joc. Validarea voucherelor se face in fiecare weekend  in programul 16.00-20.00 in zona special amenajata.

Cei mici au parte de cele mai simpatice surprize iar tu poti castiga pe loc un voucher de 50 lei. 

Have questions about Epoca de piatra la Esplanada - Expozitie interactiva de Joi-Duminica? Contact Centrul Comercial Esplanada

Save This Event

Event Saved

When & Where


Centrul Comercial Esplanada
Soseaua Vergului
20
Bucuresti
Romania

Sunday, October 1, 2017 from 10:00 AM to 8:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Centrul Comercial Esplanada

Centrul Comercial Esplanada a fost inaugurat la Bucuresti pe 1 Octombrie 2003 si este situat in partea de est a capitalei, facand parte din sectorul 2. Centrul Comercial ESPLANADA dispune de o galerie de 12.000 de m2 din care 6.000 m2 reprezinta suprafata inchiriabila.
Dintre cele 55 de spatii comerciale (restaurante si magazine) mentionam magazinul cu cea mai mare suprafata Flanco World. Hypermarchetul CORA dispune de o suprafata de vanzare de 16.000 m2. Centrul comercial Esplanada pune la dispozitia clientilor sai un numar de 2.200 de locuri de parcare gratuite. 
 
 
In incinta parcului comercial Esplanada isi desfasoara actvitatea alte 2 magazine care se intind pe suprafete impresionante: 

MOBEXPERT : 11.229 m2
BRICOSTORE : 11.376 m2
 
  Contact the Organizer
Epoca de piatra la Esplanada - Expozitie interactiva de Joi-Duminica
Things to do in Bucuresti Attraction Family & Education

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.