Free

Episerver Customer Day Helsinki 17 May

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2

00220 Helsinki

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Tämän vuoden asiakaspäivän teema: ”Miten työskennellä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa?”

Työskentelemme yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa. Saatat huomata, että olet usein kolme askelta jäljessä kävijöistäsi, jotka ovat muuttaneet käyttäytymismallejaan ja vaatimuksiaan nopeammin kuin mihin sinä ja organisaatiosi ovat ehtineet mukautua. Tiedät varsin hyvin, että teidän tulee työskennellä datakeskeisesti, A/B-testata ja optimoida sisältöä, teillä tulee olla selkeät KPI:t aloitussivuilla, teidän tulee personoida tarjouksenne ja tietonne, jotta ne ovat aikaisempaa osuvampia ja tietenkin saatavilla kaikilla kanavilla saumattomalla tavalla. Tässä olemme kaikki eri vaiheissa – joillakin yrityksillä on jo monta osaa paikallaan kun taas toiset ovat vasta lähtökuopissaan.

Riippumatta siitä, miten pitkällä olette digitaalisella matkallanne, ymmärrämme, mitä haasteita sinulla markkinoijana ja tiedottajana on tänään. Kerromme mielellämme tarkemmin monista uusista tuotteistamme, jotka lanseeraamme vuonna 2017 ja jotka tulevat auttamaan sinua päivittäisessä työssäsi.

Neljä uutta tuotejulkaisua vuonna 2017

Päivän aikana me kerromme tulevista tuotejulkaisuistamme sähköpostimarkkinoinnin, analyysin ja automatisoidun personoinnin saralla ja käymme läpi nykyisten alustojen uutuudet. Jaamme myös parhaita vinkkejä ja näytämme, miten uudet palvelumme toimivat käytännössä.

Inspiroivat asiakasesimerkit

Paikalla on myös joukko mielenkiintoisia asiakkaita, jotka jakavat kokemuksiaan siitä, miten haasteisiin voidaan parhaiten vastata projektin kulun aikana, ja antavat parhaita menestysvinkkejään. Kuulemme myös, miten he näkevät tulevaisuuden ja miten he varautuvat siihen.

Helsingissä puhuvat asiakkaat:

  • Motoral

  • Posti

Asialista ja puhujat

Meillä on täyteen pakattu asialista koko päiväksi. Löydät asialistan täältä.

Voit lukea lisää kaikista puhujista täältä.

Milloin ja missä?

Aika: 17.5. klo 09.00-16.00

Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki.

Verkostoitumista ja seurustelua

Päivän aikana voit esittää kysymyksiä Episerverin asiantuntijoille, keskustella haasteistasi vertaistesi kanssa ja saada vinkkejä joiltakin asiakkailtamme. Päätämme päivän mukavasti verkostoituen ja seurustellen.

Episerverin asiakaspäivä on sinulle osallistujana ilmainen. Meillä on rajallinen määrä paikkoja, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Rekisteröidy jo tänään!


Share with friends

Date and Time

Location

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2

00220 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved