Epi Code Bash 2017
Free
Epi Code Bash 2017

Epi Code Bash 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Skyddsrummet fest & eventlokal

Söder Mälarstrand 25

118 25 Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Varmt välkomna till Epi Code Bash 2017! Förra året blev en riktig succé tillsammans med alla tävlande lag och åskådare. Förra året var det Forefront Consulting som tog hem pokalen. Vilka blir det i år?

Detta är en kväll för våra partners där du kan träffa oss från Episerver, äta god mat från Fred's foodtruck och hänga i baren, nätverka med kollegor i branschen och ha en trevlig kväll. Självklart är kvällen kostnadsfri!

Under kvällen har du möjlighet att följa en lagtävling i kodning och rösta fram vinnarna! Du behöver inte vara Episerverutvecklare för att komma utan alla våra partners är välkomna oavsett titel.

Regler för tävlande lag i Code Bash:

  • Varje lag kan bestå av 1-4 personer. Utsedd lagkapten ansvarar för att anmäla hela sitt lag och ange lagnamn vid anmälan.
  • Varje lag behöver ta med en egen utvecklingsdator och kommer att få en kopia på utvecklingsprojektet. Det är tillåtet att varje lagmedlem använder sin egen dator men tänk på att tävlingstiden är kort.
  • Vid tävlingsstart får de tävlande lagen ett utvecklingsprojekt i Episerver. Det går ut på att lösa uppgiften på ett så klurigt, intressant och visuellt tilltalande sätt som möjligt.
  • Tävlingstiden är 60 minuter.
  • När tävlingstiden är slut presenterar lagen sina resultat för publiken, som röstar på sin favorit för att avgöra vinnaren.
  • Antalet platser för tävlande lag är begränsade, först till kvarn gäller!
  • Mer information kommer att skickas ut separat till de tävlande lagen.

Vid frågor vänligen kontakta malin.eriksson@episerver.com.

Vi hoppas att få se dig på plats den 19 april för en riktigt trevlig kväll!

Share with friends

Date and Time

Location

Skyddsrummet fest & eventlokal

Söder Mälarstrand 25

118 25 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved