Gratis

Varias fechas

IRB BARCELONA - Escape Room "El #RepteMetàstasi - contra el rellotge"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

IRB Barcelona - Institute for Research in Biomedicine

Carrer de Baldiri Reixac, 4

08028 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Escape Room: "El #RepteMetàstasi contra el rellotge"

Si no vas poder fer-lo a la Jornada de Portes Obertes, ara tens l'oportunitat de gaudir del nostre Escape Room! Tu i el teu grup fareu de científics per un dia i us endinsareu en un laboratori de veritat de l'IRB Barcelona. T'ho perdràs?

Els fons recaptats amb aquesta activitat aniran destinats al #RepteMetàstasi. Entre tots ho farem possible!El #RepteMetàstasi contra el rellotge
La Dra Elisenda Puigdomènech, una científica de l'IRB Barcelona, a punt de fer públic un gran avenç per entendre la metàstasi, ha desaparegut en circumstàncies estranyes i amb ella els resultats del seus últims experiments. Ets capaç de resoldre l'enigma i trobar la solució? Suma't al repte!


Participants recomanats: Per a grups d'entre 6 i 10 persones*
* Per a majors de 16 anys (es demanarà identificació i NO es permetrà l'accés al recinte si no es tenen 16 anys complerts). Els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult.

Preu: El preu de cada sessió és de 100€ + IVA. Els fons recaptats amb aquesta activitat aniran destinats al #RepteMetàstasi. El pagament s'efectuarà per transferència (es facilitaran els detalls bancaris després d'haver fet la reserva).

S'ha de fer la reserva un mínim de 48 h abans.

Duració: 60 min.


Comparte con tus amigos

Ubicación

IRB Barcelona - Institute for Research in Biomedicine

Carrer de Baldiri Reixac, 4

08028 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado