Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Berghs School of Communication AB

Sveavägen 34

11193 Stockholm

Sweden

View Map

Event description

Description

Välkommen till en dag på Berghs! Vi öppnar upp vårt hus för dig som är intresserad av att läsa ett av våra heltidsprogram.

Vi ses på Berghs School of Communication lördagen den 2 februari. Då presenterar vi alla våra heltidsutbildningar, rätar ut dina frågetecken och du får möjlighet att ställa frågor om årets arbetsprover (som släpps 26 januari 2019). Du får även tillfälle att träffa Berghs nuvarande studenter och knyta kontakt med fler som ska söka under våren.

När du går hem kommer du ha bättre koll på vilket program som passar dig bäst och känna dig extremt taggad på att fortsätta med ditt arbetsprov.

Agenda

10:30 Berghs öppnar!

11:00-11:45 Berghs Aula
Vi ses i Aulan där vi berättar om Berghs, går igenom våra olika heltidsprogram, har Q&A med nuvarande studenter och ger lite tips och trix gällande arbetsprovet. Ett matnyttigt pass där du får veta allt som är bra att veta inför ansökningsperioden (och lite till)!

12:00-14:30
Träffa den programansvariga för programmet du är intresserad av för att ställa dina frågor. Vi kommer även ha rådgivning och frågestund med våra koordinatorer och du får chans att se dig om i skolan.

14:30 Berghs stänger

Varmt välkommen!


P.S. Glöm inte att gå med i vår Facebookgrupp Enter Berghs 2019.

Date and Time

Location

Berghs School of Communication AB

Sveavägen 34

11193 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved