EN HYLLNINGSKVÄLL TILL WHITNEY HOUSTON

Actions Panel

EN HYLLNINGSKVÄLL TILL WHITNEY HOUSTON

By FÖRENINGEN LIVSPROGRAMMET

When and where

Date and time

Sunday, April 3, 2016 · 7 - 9pm CEST

Location

HÖGA KUSTEN, NORDINGRÅ KYRKA Nordingrå Sweden

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Description

En hyllningskväll till Whitney Houston. Medverkande artister: Erik Linder, Fredrik Wide, Annika Winhagen, Lena Bagge, Emanuel Bagge, Fredrik Dahl, Jessica Falk


Föreningen Livsprogrammet presenterar här stolt sitt allra första event 2016!

William Spetz hälsar dig välkommen!

Erik Linder och Fredrik Wide hälsar dig välkommen!Det är fyra år sedan Whitney Houston lämnade oss men rösten tystnar aldrig! Den 3 April i Nordingrå Kyrka hyllar vi hennne och alla vi förlorat till beroendesjukdomen. Med hjälp av programledaren för årets melodifestivalfinal, skådespelaren och komikern William Markström Spetz tillsammans med gästartister som Erik Linder, Jessica Falk, Annika Winhagen, Emanuel Bagge, Fredrik Dahl och Lena Bagge-Lindström hyllas världsstjärnan och alla vi förlorat till beroendesjukdomen.

Medverkar gör också pianisten Fredrik Tarzan Wide samt musikal och danselever från Hola Folkhögskola, körerna Höga Kusten Gospel och Soulteens.

Det blir en fullspäckad hyllningskväll där William spetz också samtalar med vår hedersmedlem Camilla Näslund om livet, kärleken och beroendet. Vi utlovas också en nära berättelse om hans stora idol Whitney Houston i spåren av ikonstatus och beroendet.

En viktig kväll där intäkterna går till vår föreningen Livsprogrammet som ska hjälpa och stödja människor med hela hälsan och just den här kvällen går intäkterna till att informera om beroendesjukdomen samt stödja drabbade och deras anhöriga på olika sätt.

Klicka in på länken och kolla in Williams välkomsthälsning nu och beställ biljett redan idag.

Är du företagare så bjud kunder och anställda på denna fantastiska kväll! Boka nu, det lär bli slutsålt i ett nafs.
Roligt att vi i lilla byn Nordingrå, mitt i Höga Kusten får bjuda in till ett så fantastiskt event och vi är så glada över att så många artister velat engagera sig.

About the organizer

Föreningen har som ändamål att bedriva Utbildande hjälpverksamhet online och i fysiska event, uppsökande verksamhet och kurser samt med särskild målsättning att:• Ge kunskap och utbilda människor och särskilt barn och unga 13- 25 år om en holistisk syn på människans hälsa där fyra delar med fysisk, psykisk, social och andlig hälsa bildar en helhet.• Informera om och vara till hjälp att bryta stigmat runt beroendesjukdomen, medberoende och psykisk ohälsa.• Lära människor hur man lever sockerfritt, glutenfritt och giftfritt.• Vara en röst i samhället för gastric bypass opererade och personer med beroendesjukdomen som behöver stöd och hjälp.

Föreningen Livsprogrammets medlemsskap kommer att finnas online.