Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Empretec Pro 10 Martie - 18 Martie 2017, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?

Sorin Matei / Empretec Pro

Friday, March 10, 2017 at 8:00 AM - Saturday, March 18, 2017 at 4:30 PM (EET)

Empretec Pro 10 Martie - 18 Martie 2017, București...

Registration Information

Type End Quantity
Early Bird - Empretec Pro 10-18 Martie 2017, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?
Investitie: -1500 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 1 Martie 2017, -1800 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 10 Martie 2017.
Mar 10, 2017 Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Empretec Pro 10 Martie - 18 Martie 2017, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?

Event Details

Detaliile despre workshop de pe site-ul United Nations: http://www.unctadxi.org/templates/Page____7407.aspx

Inscrierile pe pagina evenimentului sunt pur informative. Pentru a finaliza inscrierea este necesar sa contactati direct unul dintre facilitatori (Sorin Matei - sorin.matei@1der.biz, Alexandra Popa - alexandra@babol.ro)

--------------------------------------------------------------------------

Aproape 2000 de participanti care au finalizat cu succes acest atelier de lucru in ultimii 12ani. Peste 99% de evaluari pozitive! Acestea sunt doar cateva din cifrele din spate.

Sa vorbim despre fapte insa. Ce vi se poate intampla la acest atelier de lucru?

 • 9 zile sunteti conectati continuu la ce este mai ascuns in voi, la facilitatori si la ceilalti participanti la workshop (si veti primi feedback de la toti cei implicati).
 • veti putea experimenta intr-un mediu controlat:
 • cu ce se mananca riscul,
 • cat de tare este negocierea,
 • ce inseamna sa fiti antreprenor si sa vanati oportunitatile,
 • cat de importanta este planificarea,
 • cum va folositi puterea,
 • ce inseamna sa delegati,
 • cum puteti afla mai multe despre voi,
 • ce inseamna sa fiti creativ,
 • cum puteti invata de la ceilalti,
 • cum va gasiti potentiali clienti si surse de finantare.

Pentru aceia mai critici/neincrezatori dintre voi, va veti bucura sa aflati ca Empretec are in spate studii psihologice facute pe antreprenori de-a lungul a zeci de ani, puse intr-un format de invatare provocator la Harvard University.

Va veti clarifica ce puncte tari si ce puncte slabe aveti ca antreprenori si veti avea sansa sa puneti in practica tot ceea ce descoperiti pe parcursul acestui workshop (daca vreti multa teorie si experienta de tip facultate sau MBA, atunci nu veniti aici).

Pentru cei care sunt deja antreprenori vorbesc aici despre a castiga jocul si nu despre a juca...

Cele mai importante momente din viata noastra intotdeauna vor pica intr-un moment prost (daca nu se intampla asa inseamna ca aveti prea mult timp liber si atunci nu va incadrati in grupul de potentiali participanti). Si atunci ce veti face? Veti astepta momentul perfect sa va incepeti business-ul, sa va cresteti afacerea deja existenta sau sa se alinieze stelele?? Helooo, uitati-va pe cer! Care vi se pare ca sunt sansele de aliniere? Credeti ca o sa prindeti un asemenea moment pe durata vietii voastre?

Da, vor fi o multime in jurul vostru care sunt perfecti in a incerca sa va opreasca. Poate chiar inainte de a incepe.

Am facut un studiu. Exclusiv pe antreprenori. Intrebarea a fost: "care este motorul antreprenorilor?" Si pentru cei indragostiti de cifre iata ce a reiesit: 39% au spus ca vor sa faca diferenta, 29% stabilirea de obiective, 27% libertatea de a alege. Banii au iesit pe ultimul loc cu 1%! "Daca as avea bani..." este cel mai usor mod de a abandona decizia de a va crea o viata plina de provocari, de a simti ca traiti.

A venit timpul sa va opriti si sa planuiti un salt in existenta voastra. Daca voi nu sunteti soferul atunci sigur sunteti parte din autobuz.

Investitie:

-1500 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 1 Martie 2017,

-1800 EUR pentru inscriere si plata integrala pana pe 10 Martie 2017.

Detalii suplimentare despre workshop contactand facilitatorii. Workshop-ul Empretec Pro B008 10 Martie - 18 Martie 2017 este implementat si facturat de catre APAR.

 

Q&A

Despre Sorin Matei - facilitator certificat United Nations

Experienta profesionala (pe scurt):

-27 de ani experienta in business, 19 ani experienta antreprenoriat (practica nu teorie)

-In prezent cost saving la costuri operationale pentru companii cu cifra de afaceri mai mare de 10 Mil EUR cu plata pe baza de onorariu de succes

 

Experienta soft skills (pe scurt):

-12 ani experienta / pregatire in comunicare avansata (pregatire efectuata preponderent in afara tarii)

-Solution Focus - Peter Szabo (Elvetia), Brief Therapy, Group Therapy

-Non Violent Communication - Marshall Rosenberg (US), Comunicare empatica:

-Cea mai extinsa experienta ca facilitator Empretec pentru Natiunile Unite (cateva zeci de workshop-uri sustinute)

-Singurul facilitator roman ce sustine acest workshop pe alte continente

-Peste 3000 ore puse in slujba educatiei pentru adulti

Mai multe informatii, recomandari si endorsements gasiti pe profilul meu de linkedin: http://www.linkedin.com/in/sorinmatei

 

Unii se vor intreba de ce sa plateasca atata pe acest program. Pentru ca va costa mult mai mult sa nu il faceti. Dsigur, exista si atitudinea tipic romaneasca...lasa ca invat eu din mers, sau eu deja stiu aceste lucruri...

Responsabilitatea facilitatorilor este sa selecteze participantii (va fi si un interviu pe care trebuie sa-l sustineti ca sa fiti admisi) in asa fel incat valoarea pe care ei o aduc in workshop sa fie ridicata (minimum 70% din cunostintele acumulate in workshop provin de la participanti si din ce scoatem la suprafata din ei ).

Minimum cinci ani de experienta de business (orice gen de business chiar si cel fara facturi), un networking de calitate (nu doar sa cunoasteti multe persoane, ci persoane influente, care sa va cunoasca si ele pe voi si care nu in ultimul rand, sa va aprecieze), acces la resurse ce ulterior pot fi folosite pentru dezvoltarea de noi bussiness-uri sunt cerinte pentru a participa la acest workshop, Empretec PRO.

Interviu despre Empretec, interviu luat de wall-street.ro la mijlocul lunii Noiembrie 2013 (informatii suplimentare): http://www.youtube.com/watch?v=y34gM1N9e-I

De ce sa participati la acest workshop si sa nu mergeti la altul? Pentru ca simplu, sustin acest workshop de 12 ani si a ajuns la precizia unei operatii cu laser. Ahh...si inca ceva....daca va place marca Adibas...atunci mergeti la alte workshop-uri de antreprenoriat....sigur vorbim limbi diferite.

 

Cu drag

Sorin Matei (sorin.matei@1der.biz)

Have questions about Empretec Pro 10 Martie - 18 Martie 2017, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?? Contact Sorin Matei / Empretec Pro

Save This Event

Event Saved

When & Where


RIN Airport Hotel
255A Calea Bucureștilor
075100 Otopeni
Romania

Friday, March 10, 2017 at 8:00 AM - Saturday, March 18, 2017 at 4:30 PM (EET)


  Add to my calendar
Empretec Pro 10 Martie - 18 Martie 2017, București -workshop pentru antreprenori. Pentru ca este vorba de remodelarea comportamentului. Ai curaj să te bagi?
Things to do in Otopeni Class Business

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.