€598.95 – €786.50

Empowerment Coding Class

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Ken je dat..?

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maar je cv is niet op orde en je voelt je een tikkie outdated...

Het bedrijf waar jij al jaren voor werkt, voert de ene na de andere bezuiniging door. De kans is groot dat ook jij er bij een volgende reorganisatie uit vliegt. En dan..? Of misschien ben je zelf wel toe aan een nieuwe uitdaging. Maar naar je cv heb je al jaren niet meer omgekeken en je voelt je outdated. Heb je nog wel de juiste skills voor de sterk veranderde arbeidsmarkt? Wat ga je in vredesnaam op je cv zetten? En hoe zorg je ervoor dat je cv opvalt én dat je zo snel mogelijk wél de juiste skills hebt voor de banen van de toekomst?

Dan is Techionista's Empowerment Coding Class écht iets voor jou! In 2,5 dag tijd ben jij weer helemaal klaar voor de toekomst.

Een ervaren business coach inspireert je om anders naar je cv te kijken. Want je bent zoveel meer dan je opleiding of je werkervaring. Aan de hand van deze nieuwe inzichten maak je een toekomst-bestendig cv, dat je vervolgens vertaalt naar een schets voor je eigen website (een one pager). Je leert de basics van HTML en CSS (nieuwe skills!) om je zelfontworpen one pager ook daadwerkelijk te bouwen én online te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen je website ook onder ogen krijgen? Door een slimme koppeling met LinkedIn. Ook daar word je bij geholpen.

Wil je ook een professionele profielfoto?

Op zondagmiddag heb je bovendien de gelegenheid meteen een professionele profielfoto te laten maken. Uiteraard nadat een ervaren visagist je voorzien heeft van een mooie touch-up. Fotograaf Iris Planting van DutchANDfamous heeft jarenlange ervaring in de mediawereld en heeft half bekend Nederland al op de kiek gezet; waaronder de founders van Techionista zelf :).


FAQ

Ik heb geen ervaring met coding. Kan ik dit dan wel?
Jazeker! Als jij weet hoe je laptop open gaat, weten wij de rest ;) Maar serieus: je hoeft geen voorkennis te hebben.

Ik ben geen tekstwonder. Hoe maak ik dan een goede tekst op mijn cv?
Daar hebben we onze tekstcoaches voor. Zij gaan je helpen met een goede, pakkende tekst.

Moet ik vooraf iets doen?
Je krijgt vooraf een handige checklist met dingen die je bij je moet hebben/geregeld moet hebben, voordat we starten.

Maar ik heb geen goede laptop...
Het handigst is een eigen laptop om op te werken. Heb je die niet; laat het ons dan weten, dan zorgen wij voor een leenlaptop tijdens de cursus.

Share with friends

Date and Time

Location

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved