€497

Empower Your Mind voor Managers

Actions and Detail Panel

€497

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Van der Valk Hotel Breukelen

91 Stationsweg

3621 LK Breukelen

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Een 2-daagse training die je leert hoe de Mind werkt en hoe je inspeelt op ieders specifieke behoeftes om tot de beste resulaten te komen.

About this event

Tijden zijn veranderd. Als manager zijnde moet je je aanpassen aan nieuwe manieren van werken met je team. Je ziet elkaar minder en via een beeldscherm communiceren voelt echt anders. Toch wil je er zijn voor je team. Je wilt dat ze goed kunnen functioneren en dat de resultaten goed blijven of beter worden. Hoe ga je dat doen? Hoe ga je inspelen op ieders specifieke behoeftes om tot de beste resultaten te komen? Wat heb je daar zelf voor nodig? Hoe kan je jouw team inspireren en motiveren? Je wilt de onderlinge band waarborgen. Daarvoor is het niet alleen goed om je teamleden te begrijpen, maar ook jezelf. Durf je kritisch naar jezelf te kijken om te zien waar jij kan groeien en verbeteren? Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je vanuit die kern anderen kan aansturen. Hoe meer je je kan openstellen, hoe meer je kan inspelen op de behoeftes in je team. 80% is Mindset, 20% is strategie. Tijdens deze intensieve twee dagen leer je de juiste Mindset te hebben en te houden.

In twee dagen ga je alles leren over hoe je Mind werkt en welke onbewuste belemmeringen jou in de weg staan. Je gaat begrijpen waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze soms niet doen wat ze eigenlijk wel zouden willen doen. Je leert grip te krijgen op situaties waar je nu soms te weinig controle op lijkt te hebben.

De eerste dag leer je in een kleine, veilige, besloten setting op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht in je Mind, je bewuste en je onderbewuste. Je leert wat paradigma’s zijn: onbewuste belemmerende overtuigingen die je tegen houden om de keuzes te maken, die je zou willen maken of de dingen te doen die je echt zou willen doen. Door in te gaan om ieders kernparadigma’s leren we onszelf kennen op een nieuwe manier, maar leren we ook de anderen opnieuw kennen. Dit is een heel krachtig en mogelijk levensveranderend traject. We vinden jouw kernparadigma en leren het proces om die om te zetten in een nieuwe krachtige overtuiging. Hierdoor ga je resultaten behalen die eerst nog niet mogelijk leken.

De tweede dag gaan we 's ochtends in op gedrag. Waarom doe je wat je doet? We gebruiken het model van de '6 human needs'. Tijdens dit segment van de training leer je dat mensen willen voldoen aan 6 behoeftes, die hun gedrag bepalen. Vaak gaan we voor de tegemoetkoming van een behoefte op de korte termijn, terwijl ons doel op de lange termijn ligt. Je leert hoe je daar verandering in kunt brengen. Tevens leer je om op een effectieve manier met elkaar te communiceren en inzicht te krijgen in hoe jij staat ten opzichte van de ander.

Het middagprogramma gaat over weerbaarheid. Hoe ben je weerbaar in elke situatie? Met het TRIAD model gaan we in op omstandigheden waar je geen controle over hebt. We gaan we inzien dat hoe we ons voelen alles te maken heeft met onze houding, onze focus en de manier waarop we betekenis geven aan gebeurtenissen. Je leert je eigen emoties te masteren.

Share with friends

Date and time

Location

Van der Valk Hotel Breukelen

91 Stationsweg

3621 LK Breukelen

Netherlands

View Map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

{ _('Organizer Image')}

Organizer Rintske Bosma

Organizer of Empower Your Mind voor Managers

Na 15 jaar in de IT te hebben gewerkt veranderde het leven van Rintske Bosma 180° toen ze na 25 jaar los kwam van haar depressies. Een heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de Mind werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten.

Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze een methode waardoor ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de Mind om onbewuste blokkades op te heffen en betere resultaten te kunnen neerzetten met minder inspanning en stress.

Met haar passie voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling trainde ze de afgelopen 5 jaar al meer dan 500 mensen. Met succes trainde zij bij L’Oréal, Ordina, Sogeti, KPMG e.a. Lees er meer over op www.rintske.nl.

Save This Event

Event Saved