€51

Emotioneel in Balans EFT live event

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Roos

Pieter Cornelisz Hooftstraat 183

1071 BW Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

EQlibre, 15 jaar emotionele balans

Al 15 jaar help ik mensen emotioneel weer in balans te komen. Dit mooie jubileumjaar wil ik afsluiten met een feestje! En voor mij is het feest als ik jou kan helpen je weer helemaal happy te voelen. Dus ik heb zin om alles uit de kast te trekken om schoon schip te maken in jouw emotionele innerlijke wereld.

Spreekangst
faalangst
stress
je down voelen
geen energie hebben
je niet goed genoeg voelen
nare jeugdherinneringen
negatieve denkpatronen of
belemmerende fysieke klachten;

ze hebben allemaal een emotionele oorsprong. Het hoeft niet maanden of jaren te duren om je daarvan te bevrijden. Erover praten gaat het niet oplossen. We moeten deze emotionele beperkingen oplossen daar waar ze zich bevinden: in ons gevoel. Voelen is iets anders dan praten. Voelen is ervaren. En ik laat je graag ervaren hoe jij die beperkenden emotionele gevoelens kunt oplossen en loslaten voor altijd.

Je gaat je direct beter voelen, vrijer voelen. Misschien sta jij opeens zonder vrees op het podium of verdwijnt dat negatieve gevoel over jezelf nu voorgoed. Ideeën over perfect te moeten zijn, controle te moeten houden waardoor je niet kunt genieten van je leven en jouw sucessen, kun je echt veranderen. Of voel jij je beperkt door fysieke klachten die, veroorzaakt door stress maar niet willen verdwijnen?


Kom naar mijn EFT feestje op 1 juni in de Roos in Amsterdam


Wat is EFT? Emotional Freedom Techniques is een eenvoudige klopmethode om negatieve emoties mee te neutraliseren. Iedereen kan dit leren en iedereen kan hiermee effectieve resultaten boeken. Je hoeft geen ervaring te hebben met EFT om aan dit event mee te doen, je leert het die dag. En je leert nog veel meer, want EFT is niet de enige methode waarmee ik werk om jou weer helemaal happy te laten voelen.

Deze dag ben ik er voor jou en voor iedereen die wil ervaren hoe je emotioneel weer in balans kan komen. We oefenen met elkaar, ik vertel je al mijn beste tips, en ik deel mijn kennis en ervaring. We kunnen lachen en huilen, boos worden of angstig, uiteindelijk zijn het maar emoties. Jij bent je emoties niet. Wil jij je leven laten bepalen door je angst, door emoties die jou beperken te zijn wie je wilt zijn, of wil je leren hoe je op een voudige wijze je emoties kunt benaderen als een informatiebron. Wil jij een tool hebben waarmee jij je emoties kunt sturen in plaats van dat jouw emoties jou sturen?


Geef je dan nu op voor deze transformerende dag op 1 juni in De Roos in Amsterdam

  • Inloop vanaf 9:30

  • Aanvang: 10:00

  • Eindtijd: 17:00


Omdat dit een feestje moet worden, heb ik geprobeerd om ook een feestelijke prijs te maken voor deze dag. Om 15 jaar EQlibre te vieren betaal je slechts 51 euro. Dit is inclusief koffie / thee en een heerlijke lunch. Je gaat een geweldige dag beleven!


Disclaimer: bij deelname aan dit evenement neem je volledig je eigen verantwoordelijkheid over je welzijn. Dit evenement is niet geschikt voor mensen met ernstige psychische problemen. Bij twijfel, neem contact met mij op.Share with friends

Date and Time

Location

De Roos

Pieter Cornelisz Hooftstraat 183

1071 BW Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved