1 544,50 kr – 5 570 kr

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Amsterdam

Prins Hendrikkade 59-72

1012 Amsterdam

Netherlands

Se karta

Friends Who Are Going
Event description

Beskrivning

Stiftelsekonferensen 2017 16-18 oktober

Eliternas exit

Den nya globaliseringsstriden är här

Politiker. Topptjänstemän. Bankirer och investerare. 2017 står samhällets eliter i skottgluggen. Det prövar många av borgerlighetens värderingar. Meritokrati. Maktdelning. Frihandel. Hur ska eliterna vinna tillbaka folkets förtroende? Och kan kosmopolitiska ideal överleva en ökad nationalism?

Årets Stiftelsekonferens går av stapeln i Amsterdam den 16-18 oktober. Nederländerna var länge ett liberalt skyltfönster för handel, öppenhet och radikala reformer av välfärdsstaten. Men landet har också en säregen historia av vad som ibland kallas “upplysningspopulism”.

Med oss har vi några av vår tids internationella intellektuella stjärnor - och med dem de mest provocerande perspektiven: Ivan Krastev, Alexander Bard, Annie Lööf, Dan Olofsson, Leif Östling, Janan Ganesh och Johanna Möllerström.

Inbjudan är personlig, och antalet platser är begränsat.

Vad är Stiftelsekonferensen?

Idékonferensen är en årlig högprofilskonferens för företagsledare, politiska ledare, forskare, redaktörer och opinonsbildare på högsta nivå tillika unga begåvade personer inom politik, forskning och näringsliv. Konferensen har genomförts i över 30 år. Konferensen anordnas av Stiftelsen Fritt Näringsliv och syftet är att uppmuntra till idéutbyte om fria marknader, öppna gränser och individuell frihet. Inbjudan är personlig.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Amsterdam

Prins Hendrikkade 59-72

1012 Amsterdam

Netherlands

Se karta

Spara detta event

Event Saved