Free

Elite Seminar 2020 cu Tony Robbins, Arnold Schwarzenegger, Eric W.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

VELTINS-Arena

Arenaring 1

45891 Gelsenkirchen

Germany

View Map

Event description

Description

VINO ALATURI DE NOI IN GERMANIA PENTRU 3 ZILE SI SCHIMBA-TI VIATA!

Traieste o experienta de neuitat!

Un eveniment obligatoriu pentru toti antreprenorii si persoanele proactive ce doresc educatie la superlativ din partea lui Eric Worre, Tony Robbins si Arnold Schwarzenegger. Distractie si Invatare!

Motivele organizarii acestui eveniment le puteti descoperi in webinarul gratuit de aici: http://bit.ly/TheEcosystem

Este imperativ sa participati la cel mai mare eveniment de business si dezvoltare personala din Europa, si sa invatati de la personalitati influente, experti in Vanzari, Dezvoltare Personala si Psihologie, pentru a va ridica standardele succesului propriu! Biletele au un pret exclusiv de aproximativ 1800 RON ..., INSA, facand parte din comunitatea noastra, IL OBTINETI, pentru doar 1490RON (sau chiar si mai ieftin, cu PROMO AFFILIATE).

1 BILET- 1490 RON (329 EUR)

5 BILETE- 6.750 RON (1499 EUR)

10 BILETE- 13.600 RON (2999 EUR)

Expertii si invitatii, va vor arata: Cum modul de gandire si emotiile conduc cele mai cunoscute branduri din lume. Ce puteti face pentru a obtine o imbunatatire constanta si nelimitata? Cum sa va deblocati intregul potential personal. Cum sa aveti succes si sa reusiti in propriul business. Secrete pentru experiente inovatoare. Locurile sunt limitate... Inregistrati-va astazi!


Recomandarea noastra:

NU VENITI SINGURI! FITI ALTRUIST SI INVITATI CELE MAI IMPORTANTE PERSOANE DIN VIATA DUMNEAVOASTRA. Va fi o experienta incredibila!


Rezervati-va biletele aici, GRATUIT, si veti fi contactat prin email de catre Double 8Team pentru mai multe informatii! Confirmarea rezervarii o veti face prin email, in termen de o saptamana din momentul efectuarii acesteia. In caz contrar, rezervarea va fi automat anulata!

Share with friends

Date and Time

Location

VELTINS-Arena

Arenaring 1

45891 Gelsenkirchen

Germany

View Map

Save This Event

Event Saved