Free

ELHALASZTVA! Vucedol –  interaktív társasjáték

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Európa Pont

Lövőház utca 35.

1024 Budapest

Hungary

View Map

Event description
ELHALASZTVA! Kooperálj és építs bronzkori települést!

About this event

Kedves érdeklődők, az eseményt a járványhelyzetre tekintettel későbbi időpontban rendezzük. Az új időpontról hamarosan tájékoztatást adunk.

---

A Vučedol Megagame olyan csapatjáték, ahol kipróbálhatjuk, hogyan éltek a kora bronzkori közösségek. A csapatok feladata egy-egy település építése és fejlesztése a bronzkori vucedol kultúrában, öt generáción és öt fordulón keresztül.

A játék során a résztvevők olyan történelmi tényekkel és hiedelmekkel találkoznak, amelyeket régészeti felfedezésekből tudunk a korszakról. Az „új világ” létrehozása azonban teljes mértékben a játékosok kreativitásától függ. A csapatcélok csak akkor érhetők el, ha a teljes közösség együttes céljaival összhangban állnak. Ha a csapatok és a csapattagok együttműködése megfelelően működik – a települések jövője fenntartható –, akkor a kor különleges ereklyéit nyerhetik el jutalmul. Ehhez az újonnan megalakult falvaknak több fő szempontra is figyelniük kell, például a társadalom, a gazdaság, a vallás és a hadsereg megfelelő működése. A játék körülbelül három órás.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött és védettségi igazolvánnyal látogatható. Az eseményen maszk viselése kötelező.

A társasjátékban a helyszínre érkező első húsz vendég tud részt venni, a többi regisztrált nézőként élvezheti a játékot.

Share with friends

Date and time

Location

Európa Pont

Lövőház utca 35.

1024 Budapest

Hungary

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Európa Pont

Organizer of ELHALASZTVA! Vucedol –  interaktív társasjáték

Az Európa Pont az Európai Unió közösségi tere Budapesten, melyet az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája tart fenn. Izgalmas találkozóhely, ahová mindenki szívesen tér be. A szakmai programok mellett az Európai kultúra házaként is működik, egyszerre szól kultúráról, érdekes hírekről és komolyabb témákról.

Save This Event

Event Saved