Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma)

3 Letališka cesta

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Pridružite se nam na otvoritvenem dogodku vseslovenske akcije »Slovenija mentorska država«, z naslovom Ekosistem Izkušenj. Dogodek bo potekal v sredo, 24. maja 2017 ob 18. uri v ABC Hubu (spodnja etaža Emporiuma v BTC Cityju, Šmartinska 152, Ljubljana). Vseslovenska akcija »Slovenija mentorska država« pod sloganom »Vse v naravi kroži, naj zakrožijo tudi izkušnje«, poteka že tretje leto zapored v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, ki je največja promocijska kampanja s področja vseživljenjskega učenja. Dogodek bo potekal v sklopu Kolaža mladosti 2017 – dnevov mladih v Ljubljani.

Rdeča nit dogodka bo izmenjava izkušenj in praks mentorskega povezovanja, s katerimi bomo prikazali, da so temelji mentorske kulture v Sloveniji že zastavljeni. Z govorci in panelisti dogodka, strokovnjaki kadrovske stroke, predstavniki podjetij in organizacij ter mentorji in mentoriranci vključenimi v Mentorski program – Uči se od najboljših, bomo predstavili uspešne zgodbe in prakse mentorskega povezovanja v Sloveniji. Pridružili se jim bodo Aleksandra Igličar-Čepon (svetovalka področja, Zavod RS za zaposlovanje, Ljubljana), Urška Stanovnik (Chief Happiness Officer, Optiweb), Borut Potočnik (ustanovitelj podjetja, coach in mentor, BPMC d.o.o.), Grega Čufer (Front Office Four Points by Sheraton Ljubljana, mentoriranec in mentor) in drugi. Dotaknili se bomo vprašanja prednosti in pomena mentorskega povezovanja pri spodbujanju mladih, brezposelnih in zaposlenih v podjetjih ter spodbujanja razvoja talentov, podjetništva in inovativnosti.

Z otvoritvenim dogodkom Ekosistem izkušenj, začenjamo tradicionalno iniciativo za dvig ozaveščenosti in informiranosti o prednostih mentorstva, vseslovensko akcijo »Slovenija mentorska država«, ki poteka v okviru Mentorskega programa – Uči se od najboljših. Več o poteku in ciljih vseslovenske akcije »Slovenija mentorska država«, v katero je že vključenih preko 50 organizacij z vse Slovenije si lahko preberete na: http://www.mentorstvo.si/.


Share with friends

Date and Time

Location

ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma)

3 Letališka cesta

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved