Ft21,142

Egyéni Módszeres Empátia coaching ülés Yehuda Tagarral

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Empatika Műhely

Maros u. 20.

1122 Budapest

Hungary

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

A Psychophonetica™ és Módszeres Empátia egy rövidtávú stratégiai Intervenciós módszertan, amelynek révén kliensként 3 ülés alatt egy sor problémával kapcsolatban juthatsz megoldásra- segítőként és kliensként is.

Ha még nem ismered a Módszeres Empátiát, és érdekel, hogyan bővítheti a szakmai palettádat, jelentkezz programjainkra!

Egyéni ülések

Miben segíthetünk? Életvezetési tanácsadóként élethelyzeted rejtett erőforrásaihoz tudunk hozzásegíteni. Az üléseken minden esetben feszültségek oldásával foglalkozunk. Feszültségnek a jelenlegi állapot és egy lehetséges jobb állapot közti eltérést érezzük. A feszültség egy erő, ami a mostaniból át akar vezetni a jobb állapotba. A feszültségek számtalan forrásból eredhetnek, egy dolog mégis közös bennük: a lelkedben egy meghatározott módon hatnak, és a feloldásukban is mutatkoznak általános mintázatok. Tipikus területek, amelyeket a hozzánk fordulók dolgozni szoktak: egyéni lelki nehézségek, feldolgozatlan emlékek, friss traumák, kapcsolati nehézségek (párkapcsolat, gyermeknevelés, szülőkkel ápolt viszony), munkahelyi problémák, jövőkép alkotás, élethivatás megtalálása, egyéni világnézet és hiedelemrendszer tudatosítása, döntéshelyzetek, megbánt döntések, ismétlődő negatív mintázatok. Várható eredmények: a választott fókusszal kapcsolatban erővel telve és világos következő lépésekkel távozhatsz már az első ülésről is. Emellett klienseink gyakran számolnak be az önmagukkal átélt mély és szeretetteli találkozásról, aminek számos pozitív kihatása van az életükben.

Miről szólnak a Psychophonetica™ és Módszeres Empátia demo napok?

Yehuda Tagar, a módszertan alapítója Magyarországon szakmai szemináriumot tart terapeutáknak, coach-oknak és más segítő foglalkozásúaknak. A foglalkozás célja megismertetni a szakmai közönséggel ezt a módszert, és kedvet adni a tanulmányozásához, megismeréséhez. Megmutatni azt, hogy mire ad választ, amire az eddig ismert módszerek nem.

Bemutatjuk a módszer alapjait 1-jén, majd 3 témában (függőség, akaraterő, önszeretet) kiemelten mutatjuk meg elméletben és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is, mit lehet elérni adott témában egy alkalommal.

A módszerrel feldolgozható témák a teljesség igénye nélkül: önismeret, életmód, kiégés, krónikus fáradtság, függőségek, hivatás- és útkeresés, világnézeti és/vagy spirituális válság, önbizalom növelése, személyes hatékonyság fokozása, nyilvános beszédtől való félelem, döntési helyzetek és a helyes döntés meghozása, megbánt döntések feldolgozása, trauma, bántalmazás (szexuális és egyéb abúzus), konfliktusok kezelése (belső, munkahelyi, párkapcsolati, családi), reakciók és indulatok kezelése (kirobbanó és besülő típusúak is), kivetítések (projekciók) visszavonása, gyász stb. - Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben - képző intézetként - főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban várjuk, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk - másnap már a praxisukban használható információkkal.

Ha felkeltette a program az érdeklődésed, az esemény Eventbrite oldalán tudsz az egyes napokra is jeget vásárolni, vagy 4 napos bérletet váltani a workshopokra.

További JEGYEK, BÉRLET:

Március 1. Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszertani bemutató délután Yehuda Tagarral

Március 2.: Függőségek kezelése Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel:

Március 3.: Akaraterő építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Március 4: Önszeretet építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Március 5: Egyéni Psychophonetica™ és Módszeres Empátia coaching ülés Sinkó Dániellel és Yehuda Tagarral
Egyéni ülések Yehuda Tagarral angol nyelven

Egyéni ülések Sinkó Dániellel magyar nyelven

Bérlet márc 1-4-i workshopokra: Ezen az oldalon keresztül vásárolható

További információ:

Early Bird jegyek február 14-ig kaphatók.
Az 5-i egyéni ülésekre érdemes időben foglalni.
Fontos: Yehuda Tagar, a módszer megalkotója angol nyelven dolgozik az egyéni üléseken.
Magyar nyelven Sinkó Dániel, gyakorlott akkreditált Psichophonetica™ coach várja a jelentkezőket.

Regisztráció és jegyvásárlás:

Jegyek az Eventbrite oldalon keresztül válthatók, ahol Paypalon keresztül lehet fizetni.
Amennyiben nem tudsz az eventbrite oldalon elfogadott fizetési módokkal fizetni, úgy a regisztrációját a következő bankszámlára történő utalással teheti meg 2 banki nappal a választott program kezdete előtti utalással, melynek beérkeztéről e-mailben, írásban jelzünk.

​Kedvezményezett partner: ​Anima Társadalmi és Kulturális Innovációs Egyesület
Számlaszám: OTP Bank 11749015-20022318
Közleménybe: A választott program címe és időpontja, email cím, ahová a megerősítő választ küldhetjük. ​


Bővebben: www.modszeresempatia.hu

Share with friends

Date and Time

Location

Empatika Műhely

Maros u. 20.

1122 Budapest

Hungary

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved