€15

EGO EXPOSED WORKSHOP

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Je kent het vast wel, dat JA maar stemmetje elke keer als je iets uit je comfort zone wilt gaan doen.

Het stemmetje dat ervoor zorgt dat je in een relatie blijft hangen waar je dood ongelukkig in bent omdat….

Het stemmetje dat ervoor zorgt dat je JA zegt tegen vragen waar je het liefst NEE op wilt gillen.

Het stemmetje dat je tegenhoud om volledig te gaan voor wat jou diep van binnen echt gelukkig maakt.


Herken je het? Dit stemmetje is luid, drammerig en weet heel goed in te spelen op al je onzekerheden! Het heeft de kracht om je enthousiasme te transformeren naar angst zodat je uiteindelijk niks meer doet en blijft hangen tussen “ Ik wil en Ja maar “ Jaren later word je wakker en vraag je je af waar the fuck je mee bezig bent geweest. Je bent nu vast besloten om je leven echt bij de ballen te pakken en doen waar je hart van gaat stromen ..deze keer echt! Maar na 2 dagen is je enthousiasme weer weg en heeft het stemmetje het overgenomen en loop je weer in de pas zoals al die jaren ervoor.


Ben jij hier ook helemaaaaaal klaar mee?


Op 21 Oktober 2017 organiseren Olaf en Ik het EGO EXPOSED Workshop waarbij wij samen met jou aan de slag gaan om het stemmetje wat jou tegenhoud bloot te leggen zodat hij zijn kracht verliest! Wij hebben eigenhandig ervaren hoe EGO groeit in de schaduwen en zich manifesteert in je hoofd, maar zodra je er licht op schijnt verdwijnt zijn macht en krijgt je hart weer ruimte zodat jij kan doen wat je echt gelukkig maakt.


Experts zijn we niet. Ook geen hocus pocus coaches die het licht hebben gezien :) Wij zijn wel ervaring deskundigen en dealen dagelijks op een open en eerlijke manier met onze ego’s. Dat klote stemmetje heeft er namelijk bijna voor gezorgd dat wij na een huwelijk van bijna 7 jaar zouden gaan scheiden. Niet omdat de liefde op was, maar omdat we beide toegaven aan de angst die onze EGO ons aan het aanpraten was. Dat dieptepunt in onze relatie zorgde ervoor dat we moesten kiezen. Of blijven luisteren naar onze ego’s of juist onze ego’s uit de schaduw halen en er felle schijnwerpers op werpen zodat hij zijn macht verloor zodat we weer konden luisteren naar ons hart.


Een week geleden vierden we dat we 10 jaar samen zijn en ik ben enorm dankbaar dat wij voor dat laatste gekozen hebben. Sindsdien zijn we niet alleen betere ouders maar ook betere lovers en leven we een leven waar we dagelijks opgewonden van raken. En dit gunnen wij jou ook!


Daarom organiseren we op 21 oktober de EGO EXPOSED workshop waarbij je niet alleen leert wat je EGO is en hoe je het kan herkennen ( er is een groot verschil tussen ego en hart ) maar ook de manieren hoe hij je tegenhoud leert ontcijferen maar bovenal hoe jij de macht terug kan overnemen door de schijnwerpers erop te zetten zonder angst maar met liefde!

We hebben plaats voor max 10 personen .

Je word welkom geheten in een huiselijke sfeer in Bergen op Zoom en we kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Jouw tijd is NU!

Kom je ook?Share with friends

Date and Time

Location

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved