Educăm diferit fetele faţă de băieţi...?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Restaurant Belvedere

67 Bulevardul Mihai Eminescu

717113 Botoșani

Romania

View Map

Event description
Conferinţă GRATUITĂ

About this Event

Pornim de la întrebarea ”Ne creștem diferit fetele față de băieți?”

Aceasta conferință atât de nișată a apărut ca o necesitate.

Atelierele Școlii Familiei care au ca subiecte comunicarea, caracteristicile masculine/ feminine, au arătat de fiecare dată că este necesară o abordare diferită a noastră, a părinților, în creșterea și educarea fetelor, respectiv a băieților.

Pe de o parte exista diferențe între nevoile unora și nevoile celorlalți, iar pe de altă parte exista diferențe între rolurile părinților și răspunsurile lor la nevoile copiilor , ale mamelor, respectiv ale taților.

Un alt aspect legat de identitatea de gen este comunicarea dintre părinte și copil, care este și ea influențată atât de genul părintelui, cât și de cel al copilului.

Este adevărat că suntem determinați anatomic, dar educația și formarea noastră afectivă trebuie să sprijine datele anatomice pentru o reală autodefinire și împlinire pe plan personal.

Vom încerca sa punctăm și să explicăm care sunt aceste diferențe și să discutăm despre caracteristicile și beneficiile relațiilor sănătoase: mamă-fiică, tată-fiică, respectiv mama-băiat, tată-băiat.

Date and Time

Location

Hotel Restaurant Belvedere

67 Bulevardul Mihai Eminescu

717113 Botoșani

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved