Free

Duurzame Zeehelden (Utrecht)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ANNE

Veemarktplein 41

Utrecht

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Beste Zeeheld,

Investeren in het verduurzamen van je woning schijnt een goed idee te zijn: je draagt bij aan een betere wereld
en het levert meer rendement op dan spaargeld op de bankrekening. Maar geldt dat nu ook echt voor jouw woning? En zo ja, hoe zet je de eerste stap? Doe je het individueel of levert een collectieve oplossing meer op?

Wij, bewoners van Willem Barentszstraat 110, zijn actief in deze wereld maar willen nu graag samen met de buurt onderzoeken wat we in eigen omgeving kunnen doen. Daarom organiseren we op 25 september de bijeenkomst Duurzame Zeehelden. Speciaal voor iedereen die zoekt naar meer informatie of al stappen wil zetten.

Op het programma staat:

- Een rondje technologie: wat is een warmtepomp? wat kunnen zonnepanelen? hoe werkt laagtemperatuursverwarming? Uitleg van diverse leveranciers waaronder Optisolar, Jaga, Warp, Inventum.

- Komen tot een plan van aanpak: hoe kom je tot een maatwerk aanpak voor je woning? In gesprek met In2 Ecobuildings en Woningwaard.

- Financiering: welke financiele producten zijn er? Welke subsidies zijn eventueel beschikbaar? In gesprek met Energie Utrecht en Rabobank.

De bijeenkomst vindt plaats in ANNE: een nieuwe werk- en ontmoetingsplek in Utrecht waar de beleving van duurzaam centraal staat. ZIe: www.anne-online.nl.

We starten om 19:00 uur en ronden om 21:30 uur af.
Kosten: 3 euro p.p. voor koffie/thee/water en borrel. Dit bedrag kan op de avond zelf worden gepind.

Zien we jullie de 25ste?

Hartelijke groet,

Chantal en Serena Scholte


Share with friends

Date and Time

Location

ANNE

Veemarktplein 41

Utrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved