Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom - 9 December 2016
Sales Ended
Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom - 9 December 2016

Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom - 9 December 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Centar Tara

Bože Peričića 10

23000 Zadar

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Dragi tragatelji, pozivamo vas na naše zadnje predavanje u 2016. godini. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svima koji su prisustvovali našim predavanjima. Nadamo se da su vam pomogla, potaknula vaše duhovno putovanje i da ste uspjeli nešto spustiti u praksu​. Za vas smo uvijek dostupni putem maila: ssrf.adriatic@gmail.com

Sljedeće predavanje voditi će Njegova Svetost Milutin Pankrac, a kao i do sada svi su dobrodošli.

Svatko od nas želi iskusiti više sreće u životu, a kako bi to ostvarili potrebno je ići dublje unutar sebe. Kako reagiramo na situacije ovisi o impresijama unutar našem podsvjesnog uma. Na ovom predavanju dati ćemo vam smjernice kako identificirati koje impresije ili mane osobnosti uzrokuju stres ili reakcije poput bijesa i podijeliti s vama učinkovitu duhovnu tehniku koja će vam pomoći to prevladati.

Ovu tehniku koja se naziva Proces uklanjanja mana osobnosti (eng. The Personality Defect Removal Process) je razvio Njegova Svetost Dr. Athavale, izvor inspiracije SSRF-a i osnivač Maharshi University of Spirituality. U ranijem profesionalnom životu bio je klinički hipnoterapeut s velikim istraživačkim iskustvom čiji je rad bio međunarodno priznat. Bio je autor mnogih časopisa i recenziranih članaka na temu Osobnog razvoja i kliničke hipnoterapije.

Kombinirajući svoje iskustvo iz psihijatrije i široko znanje o Duhovnosti, ovim tehnikama je pomogao tisućama ljudi da prevladaju blokade u svojem životu koje su ih sprječavale da dožive svoju istinsku veselu narav. Pomogao im je prevladati mane osobnosti poput straha, bijesa i nesigurnosti omogućujući im da iskuse promjene svoje osobnosti na bolje te na taj način poboljšaju svoj život.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Njegova Svetost Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak i dostigao Svetost (duhovnu razinu od 70%) u siječnju 2016. godine.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Share with friends

Date and Time

Location

Centar Tara

Bože Peričića 10

23000 Zadar

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved